Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

ОГОЛОШЕННЯ!

19 Травня, 2023 р., 10:13
Другий відділ Ніжинського РТЦК та СП запрошує на Військову службу за контрактом осіб рядового, сержантського та старшинського складу. Приймаються громадяни призовного віку, які мають вищу, професійно – технічну освіту, повну або базову загальну середню освіту, і не проходили строкової військової служби; Резервісти та військовозобов’язані, які не мають військових звань офіцерського складу, з відповідною освітою та спеціальною підготовкою; Вік для прийняття кандидатів на військову службу за контрактом на посади рядового, сержантського та старшинського складу становить від 18 до 45 років (в особливий період до 60). Грошова допомога за підписання першого контракту складає від 21472 тисяч гривень до 26840 тисячі гривень. Заробітна плата осіб рядового, сержантського та старшинського складу становить (22000) тисяч гривень. Для Військових частин ДШВ ЗСУ, ССО, ВМС ЗСУ розмір грошового забезпечення військовослужбовців більший від (26000) гривень. В районі постійної дислокації підрозділу, та під час військового стану в залежності від лінії знаходження підрозділу заробітна плата становить (30000-100000) тисяч гривень.
09 Травня, 2023 р., 15:02
ДМИТРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПОВІДОМЛЯЄ, ЩО БАХМАЦЬКИЙ ВІДДІЛ НІЖИНСЬКОЇ ФІЛІЇ ЧЕРНІГІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ЗАПРОШУЄ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ НА КОНСУЛЬТАЦІЙНУ ЗУСТРІЧ ЩОДО ОТРИМАННЯ ПОСЛУГ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ:
09 Травня, 2023 р., 09:35
23 травня 2023 року о 11.00 відбудеться пленарне засідання 27 сесії 8 скликання Дмитрівської селищної ради.
12 Квітня, 2023 р., 16:17
Великдень – найголовніше свято у церковному календарі, присвячене воскресінню Ісуса Христа. Кожна господиня по особливому готується до цього великого дня, збираючи Великодній кошик з пасками, крашанками та іншими стравами. Але готуючись до свята, не слід забувати про небезпеку, яку можуть приховувати елементарні продукти харчування або готові страви, приготовані з порушенням технології, з неякісної сировини або з порушенням режиму зберігання. Щоб не зіпсувати святковий настрій, запобігти харчовим отруєнням і не зашкодити здоров’ю, варто взяти на озброєння кілька простих рекомендацій від фахівців Ніжинського районного управління Держпродспоживслужби (м. Бахмач). Отже, слід пам’ятати, що більшість групових інфекційних захворювань та отруєнь виникають після проведення масових заходів і святкувань. З-поміж причин таких спалахів – залучення до приготування страв випадкових осіб, не обізнаних з елементарними до приготування страв правилами особистої гігієни, а також порушення технологій приготування їжі, зберігання харчових продуктів в антисанітарних умовах, без належного температурного режиму. Також кишкові інфекції передаються через неякісно помиті овочі, зелень, фрукти, ягоди, придбані на стихійних ринках чи у приватних осіб. Наприклад, при сальмонельозі основними факторами передачі є сирі або недостатньо термічно оброблені яйця, м'ясо птиці, приготовлене з порушенням гігієнічних вимог. Ця хвороба вражає травну систему людини, а зараження відбувається при проникненні збудника через ротову порожнину. Джерело кишкових інфекцій – хвора людина чи бактеріоносій, а головними розповсюджувачами є особи з легким перебігом захворювання і особливо ті, хто працює в сфері обслуговування населення, як-то продавці продуктових магазинів, працівники системи громадського харчування, підприємств харчової промисловості, дитячих закладів. Перебуваючи на робочому місці, такі особи, будучи хворими, здатні забруднювати збудниками все, до чого торкаються їхні руки: посуд, харчові продукти, предмети навколишнього середовища.
10 Квітня, 2023 р., 16:11
Головне управління ДПС у Чернігівській області просить розмістити інформацію для широкого інформування громадян. Текст додається.
06 Квітня, 2023 р., 09:21
Отриманий дохід від надання послуг з оранки – задекларуйте
05 Квітня, 2023 р., 14:38
ЗАПРОШЕННЯ НА НАВЧАННЯ ДО ВІЙСЬКОВИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ.
22 Березня, 2023 р., 08:14
24 березня 2023 року о 11.00 відбудеться позачергова сесія  селищної ради.
10 Березня, 2023 р., 14:46
06 Березня, 2023 р., 17:36
ДМИТРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА, НІЖИНСЬКОГО РАЙОНУ, ЧЕРНІГІВСЬКО ОБЛАСТІ ЗАПРОШУЄ 10 СІМЕЙ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ В ТЯЖКИХ СІМЕЙНИХ ОБСТАВИНАХ НА ПОСТІНГЕ МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ. СЕЛИЩНА РАДА МАЄ МОЖЛИВІСТЬ ЗАБЕЗПЕЧИТИ ЖИТЛОМ В ТАКИХ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТАХ: ДМИТРІВКА, ГАЙВОРОН, ГОЛІНКА, РУБАНКА, КРОПИВНЕ. ГОСТИННО ЧЕКАЄМО БАЖАЮЧИХ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь