Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

ОГОЛОШЕННЯ!

14 Червня, 2023 р., 14:53
28 сесія 8 скликання Дмитрівської селищної ради відбудеться 26 червня 2023 року о 11.00 в приміщенні селищної ради.
06 Червня, 2023 р., 16:37
Яких працівників потребують аграрії Чернігівщини? Попри воєнний стан весняно-польові роботи на Чернігівщині розпочалися вчасно. Підприємства сільськогосподарської галузі працюють, тримаючи економічний фронт, та потребують кадрів. На сьогодні в базі даних обласної служби зайнятості налічується 543 вакансії, з них 89 – у сільському господарстві. Найбільш затребувані: - водій автотранспортних засобів - 14 вакансій (зп. від 9000 до 30000 грн); - підсобний робітник - 16 вакансій (зп. від 6700 до 15000 грн); - тракторист та тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва - 13 вакансій (зп. від 6700 до 30000 грн); - тваринник – 11 вакансій (зп. від 9000 до 30000 грн); - інженер - 4 вакансії (зп. від 7000 до 30000 грн); - дояр - 3 вакансії (зп. від 8000 до 15000 грн); - електромонтер - 3 вакансії (зп. від 13000 до 25000 грн); - лікар ветеринарної медицини - 2 вакансії (зп. від 15000 до 30000 грн); - агроном - 2 вакансії (зп. від 15000 до 30000 грн). До речі, зареєстровані безробітні можуть безкоштовно пройти професійне навчання за професіями, затребуваними в сільському господарстві. Якщо вас зацікавили дані вакансії, звертайтеся до будь-якого підрозділу обласного центру зайнятості. Пропозиції роботи дивіться: – на сервісі “Єдиний портал вакансій” https://jobportal.dcz.gov.ua – у телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz – на нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy Чернігівський обласний центр зайнятості
25 Травня, 2023 р., 09:42
До уваги платників податків: щодо сплати податку на нерухоме майно, відмінне від
24 Травня, 2023 р., 09:14
Повідомлення про намір КП  «Перспектива» Дмитрівської селищної
19 Травня, 2023 р., 10:13
Другий відділ Ніжинського РТЦК та СП запрошує на Військову службу за контрактом осіб рядового, сержантського та старшинського складу. Приймаються громадяни призовного віку, які мають вищу, професійно – технічну освіту, повну або базову загальну середню освіту, і не проходили строкової військової служби; Резервісти та військовозобов’язані, які не мають військових звань офіцерського складу, з відповідною освітою та спеціальною підготовкою; Вік для прийняття кандидатів на військову службу за контрактом на посади рядового, сержантського та старшинського складу становить від 18 до 45 років (в особливий період до 60). Грошова допомога за підписання першого контракту складає від 21472 тисяч гривень до 26840 тисячі гривень. Заробітна плата осіб рядового, сержантського та старшинського складу становить (22000) тисяч гривень. Для Військових частин ДШВ ЗСУ, ССО, ВМС ЗСУ розмір грошового забезпечення військовослужбовців більший від (26000) гривень. В районі постійної дислокації підрозділу, та під час військового стану в залежності від лінії знаходження підрозділу заробітна плата становить (30000-100000) тисяч гривень.
09 Травня, 2023 р., 15:02
ДМИТРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПОВІДОМЛЯЄ, ЩО БАХМАЦЬКИЙ ВІДДІЛ НІЖИНСЬКОЇ ФІЛІЇ ЧЕРНІГІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ЗАПРОШУЄ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ НА КОНСУЛЬТАЦІЙНУ ЗУСТРІЧ ЩОДО ОТРИМАННЯ ПОСЛУГ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ:
09 Травня, 2023 р., 09:35
23 травня 2023 року о 11.00 відбудеться пленарне засідання 27 сесії 8 скликання Дмитрівської селищної ради.
12 Квітня, 2023 р., 16:17
Великдень – найголовніше свято у церковному календарі, присвячене воскресінню Ісуса Христа. Кожна господиня по особливому готується до цього великого дня, збираючи Великодній кошик з пасками, крашанками та іншими стравами. Але готуючись до свята, не слід забувати про небезпеку, яку можуть приховувати елементарні продукти харчування або готові страви, приготовані з порушенням технології, з неякісної сировини або з порушенням режиму зберігання. Щоб не зіпсувати святковий настрій, запобігти харчовим отруєнням і не зашкодити здоров’ю, варто взяти на озброєння кілька простих рекомендацій від фахівців Ніжинського районного управління Держпродспоживслужби (м. Бахмач). Отже, слід пам’ятати, що більшість групових інфекційних захворювань та отруєнь виникають після проведення масових заходів і святкувань. З-поміж причин таких спалахів – залучення до приготування страв випадкових осіб, не обізнаних з елементарними до приготування страв правилами особистої гігієни, а також порушення технологій приготування їжі, зберігання харчових продуктів в антисанітарних умовах, без належного температурного режиму. Також кишкові інфекції передаються через неякісно помиті овочі, зелень, фрукти, ягоди, придбані на стихійних ринках чи у приватних осіб. Наприклад, при сальмонельозі основними факторами передачі є сирі або недостатньо термічно оброблені яйця, м'ясо птиці, приготовлене з порушенням гігієнічних вимог. Ця хвороба вражає травну систему людини, а зараження відбувається при проникненні збудника через ротову порожнину. Джерело кишкових інфекцій – хвора людина чи бактеріоносій, а головними розповсюджувачами є особи з легким перебігом захворювання і особливо ті, хто працює в сфері обслуговування населення, як-то продавці продуктових магазинів, працівники системи громадського харчування, підприємств харчової промисловості, дитячих закладів. Перебуваючи на робочому місці, такі особи, будучи хворими, здатні забруднювати збудниками все, до чого торкаються їхні руки: посуд, харчові продукти, предмети навколишнього середовища.
10 Квітня, 2023 р., 16:11
Головне управління ДПС у Чернігівській області просить розмістити інформацію для широкого інформування громадян. Текст додається.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь