Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Квітня, 2021 р., 23:16
Чорнобильська катастрофа: коротка історія про трагедію, яка назавжди закарбувалася в пам’яті
23 Квітня, 2021 р., 14:52
Спішимо поділитися хорошою новиною : нарешті ми можемо помилуватися пам'ятною монетою - гербом Дмиторівської територіальної громади . В центрі бачимо постать святого Димитрія Солунського, покровителя Дмитрівки. Козацький хрест - символ історичної приналежності Дмитрівки до Красноколядинської сотні Прилуцького полку. три срібні смуги символізують три річки, на перетині яких і утворилася Дмитрівка. Дві чорні смуги між ними - символ залізниці, яка свого часу відіграла значну роль в економічному розвитку Дмитрівки.
23 Квітня, 2021 р., 08:43
«Люди, які читають книжки, завжди керуватимуть тими,
19 Квітня, 2021 р., 14:46
Щороку ми відзначаємо це свято і щороку бачимо , як все більше і більше хворіє наша планета! Вона благає про допомогу , вона просить нас, своїх неслухняних дітей, зберегти їй життя! Адже , якщо сьогодні ми з вами не почнемо оберігати і відновлювати землю, на якій живемо, то завтра нашим дітям не буде де жити! ЗАДУМАЙМОСЯ ПРО ЦЕ!!!! ЗБЕРЕЖІМО НАШ ДІМ - НАШУ ЗЕМЛЮ!
16 Квітня, 2021 р., 10:51
Всі ми стали заручниками підступного COVID-19, який обмежив нам спілкування , змусив з насторогою поглядати на всіх , хто знаходиться поруч та перевів наше життя в режим он-лайн!
13 Квітня, 2021 р., 11:21
Конкурси з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування проводяться відповідно до статті 43 Закону України «Про автомобільний транспорт» та «Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року № 1081 із змінами та доповненнями (далі Порядку).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь