Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути
26 Травня, 2021 р., 08:18
Як налагодити освітній процес в умовах дистанційного навчання Технології дистанційного та змішаного навчання за рік пандемії коронавірусу стали вже звичними для шкіл. Державна служба якості освіти також пристосувала інструментарій проведення інституційного аудиту до умов дистанційної або частково дистанційної роботи закладів. Адаптації потребує організація освітньої діяльності, щоб заклади продовжували працювати якісно та ефективно і в умовах очного навчання, і онлайн. Змінювати слід і всі компоненти системи освітнього процесу школи.
20 Травня, 2021 р., 14:22
Щороку , в третій четвер травня , вся Україна святкує Всеукраїнський день вишиванки! Не стала винятком і Дмитрівка! Щоправда, погодні умови внесли свої корективи. Але на те ми й українці, щоб нічогісінько не боятися! Не злякалися й дощику. Святкова вишивана колона , яка складалася з вихованців дитячого садочка, разом з їх батьками, учнів  та працівників Дмитрівської школи, працівників  місцевих підприємств та установ , вирушила від приміщення селищної ради до Меморіалу Слави! Наймолодші наші учасники несли гілочки бузку з жовто-блакитними кульками, прив'язаними до них. Учні нашої школи несли прапор , на якому золотими літерами вишито " УКРАЇНА НАЗАВЖДИ!". Інші учасники , під українські пісні про наші диво - вишиванки  ,урочисто крокували головною вулицею селища. 
19 Травня, 2021 р., 15:52
Віталій Музиченко: Усі субсидії з травня 2021 року будуть виплачуватися громадянам виключно у готівковій формі
19 Травня, 2021 р., 15:51
Віталій Музиченко: Уточнення деяких критеріїв надання субсидій пов’язано з необхідністю забезпечення адресного підходу щодо їх надання
19 Травня, 2021 р., 15:19
17 травня 2021 року на базі Дмитрівської ЗОШ I-III ст.відбувся показовий виступ  рою "Ромен" Дмитрівської ЗОШ I-III ст., який є учасником підготовки до  обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») .
17 Травня, 2021 р., 16:47
Відділ культури, молоді та спорту Дмитрівської територіальної громади спішить поділитися великою спортивною радістю!
17 Травня, 2021 р., 16:34
12 травня до Дмитрівської селищної ради завітали члени "Європейського клубу" Дмитрівської ЗОШ І -ІІІ ступенів на чолі зі своїм керівником Назаренко Наталією Олександрівною. "Євроклубовці" завітали з цікавою розповіддю та презентацією до Дня Європи в Україні! Змістовні розповіді дітей, цікаві слайди не залишили байдужими нікого з присутніх. Дякуємо за змістовно проведений час!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь