Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути
24 Лютого, 2021 р., 11:40
25 лютого – 150 років від дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) видатної української письменниці, поетеси, перекладача, громадської діячки.
24 Лютого, 2021 р., 11:37
З 1 лютого 2021 року на веб-сайті державної служби зайнятості стартував новий етап опитування роботодавців про потребу в кадрах на 2021 рік у професійному розрізі. Кого впродовж року шукатимуть власники підприємств та установ - фармацевтів, інженерів, логістів, лікарів чи айтівців? Для точного прогнозу ваших потреб пропонуємо заповнити анкету в електронному кабінеті роботодавця на сайті https://is.gd/qbvFt2 Анкета для заповнення розміщена в персональному кабінеті роботодавця. Звертаємо увагу, що сервіс доступний для тих роботодавців, кабінети яких авторизовані на сайті. Заповнюючи анкету, ви допомагаєте зробити наші послуги якіснішими! ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ В ДЕРЖАВІ ІЗРАЇЛЬ Можливість легального працевлаштування українських громадян у Державі Ізраїль врегульована міждержавною Угодою, укладеною між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль від 07 червня 2016 року. Відкрито наступний набір будівельників на офіційну роботу до Ізраїлю. Найближчі екзамени заплановано уже на 15 березня 2021 р. Доступні вакансії: опалубник арматурник плиточник штукатур Робота офіційна, знання мови не вимагається. Освіта не вимагається – лише досвід роботи за обраною вакансією. По прильоту - обов'язковий карантин 14 днів за рахунок работодавця Вимоги: Чоловіки від 25 до 50 років Громадяни України Раніше не працювали в Ізраїлі Не маєте родичів першого ступеня, які працюють в Ізраїлі (крім братів та сестер). Будівельник за однією з зазначених спеціальностей Заяви на набір необхідно подати до 5 березня у найближчий міський або районний Центр зайнятості Звертайтесь до Центру зайнятості з такими документами: паспорт гр. України або посвідка на тимчасове проживання паспорт гр. України для виїзду за кордон ідентифікаційний код для громадян, що офіційно перебувають у шлюбі необхідно подати такі ж документи дружини + ксерокопії документів які вказано вище
19 Лютого, 2021 р., 12:44
НІХТО НЕ ЗАБУТИЙ! НІЩО НЕ ЗАБУТО!
17 Лютого, 2021 р., 11:12
13 лютого Гайворон, найактивніше із сіл нашої новоствореної громади,знову приймав гостей.
16 Лютого, 2021 р., 15:24
САЛАМ БАЧА! Слова з пісні, слова з життя!З юного життя , яке торкнула своїм чорним крилом невблаганна війна... 12 лютого Гайворон приймав гостей. Сюди було запрошено всіх воїнів - учасників бойових дій на території інших держав та воїнів - афганців. Зустріч почалася з покладання квітів на могили тих, хто відійшов у вічність... Мужні, сивочолі чоловіки , не дивлячись на негоду відвідали могили своїх бойових побратимів, щоб покласти квіти пам'яті... Особливу шану віддали Володі Висовненку, жителю села Гайворон, який повернувся з афганської війни у цинковій труні... Далі відбувся святковий концерт, організований силами працівників культури Гайворонського, Рубанського, Голінського та Дмитрівського будинків культури. Безліч теплих слів прозвучало в затишному залі на адресу наших воїнів - земляків. Шана їм і повага! Вони є прикладом для підростаючого покоління, яке , доречі, зі сцени виявляло свою повагу і захоплення цими сивочолими чоловіками... Після концерту на наших гостей очікували "бойові 100 грам". За скромним столом згадали далеку юність, бойових побратимів , пом'янули тих, кому вже не судилося топтати рясту... Честь вам і шана, дорогі наші воїни! Ваш подвиг житиме у серцях прийдешніх поколінь!
10 Лютого, 2021 р., 10:05
Важливим напрямом державної політики є протидія торгівлі людьми. Сучасне рабство – серйозне порушення прав людини. Форми експлуатації та вербування активно змінюються, що вимагає реагування та інформування громадян. Громадська організація «Ла Страда-Україна» у співпраці з Міжнародною організацією з міграції, спільно з Урядовою уповноваженою з питань гендерної політики підготували інформаційні матеріали з тематики протидії торгівлі людьми. Три відеоролики присвячені таким питанням: встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми; важливість безоплатної вторинної правової допомоги постраждалим від торгівлі людьми; підвищення вразливості до потрапляння в ситуацію торгівлі людьми та експлуатації в умовах пандемії COVID-19.
04 Лютого, 2021 р., 16:27
Шановні відвідувачі бібліотек і шанувальники та любителі книг! З нагоди дня дарування книг, 14 лютого 2021 року Дмитрівська селищна бібліотека запрощує всіх бажаючих взяти участь у акції "Подаруй бібліотеці книгу!" Якщо маєте вдома книги,які ви вже прочитали ,подаруйте їх бібліотеці! Нехай згадка про вас залишиться для наступних поколінь!!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь