Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

НОВИНИ

07 Грудня, 2021 р., 14:16
Протягом 2021 року Дмитрівською селищною радою було розроблено та виготовлено 16 проєктів будівництва вуличного освітлення в громаді.
07 Грудня, 2021 р., 11:46
Акціонерне товариство " Українська залізниця" застерігає громадян від спроб незаконного втручання у діяльність залізничного транспорту і попереджає , що ці спроби не тільки спричиняють затримку руху пасажирських і вантажних потягів , можуть викликати аварійну ситуацію, небезпечну для життя і здоров'я , як пасажирів, так і працівників магістралі, призводять до значних втрат на відновлення зіпсованого чи розукомплектованого майна, але й передбачають адміністративну та кримінальну відповідальність винних. Відповідальність за несанкціоноване втручання в роботу залізничного транспорту встановлюється відповідними нормами Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні порушення.Так, відповідно до статті 227 КримінальногокКодексу України передбачається відповідальність за пошкодження шляхів сполучення і транспортних засобів , зокрема , за умисне руйнування  або пошкодження шляхів сполучення , споруд на них , рухомого складу, засобів зв'язку чи сигналізації, а також інші дії , спрямовані на приведення зазначених предметів у непридатний для експлуатації стан.
06 Грудня, 2021 р., 12:32
СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНЕ СТАНОВИЩЕ
03 Грудня, 2021 р., 15:12
2 грудня 2021 року  відбулася чергова чотирнадцята сесія восьмого скликання Дмитрівської селищної ради. Головував на засіданні селищний голова Валентин Борисович Бойко . На порядок денний винесено 331 питання, основна частина з них - земельного характеру. Депутатський корпус попрацював плідно, всі питання були розглянуті, рішення по них прийняті . Засідання відбулося з дотриманням усіх карантинних вимог.
02 Грудня, 2021 р., 11:51
Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій 1 грудня відвідав Дмитрівську селищну раду з метою навчання працівників плануванню та  основам  ведення діловодства  . Під час виїздного навчання було роглянуто питання , що стосувалися : організації діяльності виконавчого комітету ради : регламенту та планування роботи органу місцевого самоврядування ;
25 Листопада, 2021 р., 14:00
Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»
25 Листопада, 2021 р., 11:58
До Дня пам’яті жертв Голодомору в Україні проведуть акцію «Запали свічку»  
24 Листопада, 2021 р., 15:04

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь