Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

НОВИНИ

29 Січня, 2024 р., 11:59
Сьогодні, 29 січня 2024 року – річниця з дня загибелі Захисника України, нашого земляка, майора Збройних сил України Пащенка Олександра Михайловича- жителя селища Дмитрівка. Герой віддав своє життя, захищаючи нашу землю від ворожої московської навали. Обірвалося життя справжнього патріота, надзвичайної та світлої людини, Офіцера , який сумлінно виконував свій громадянський та військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі. Селищний голова Валентин Бойко, рідні загиблого та учні Дмитрівського ліцею в цей день поклали до могили захисника гірлянду слави та букети квітів. Хвилиною мовчання вшанували світлу пам*ять справжнього Героя. Валентин Борисович подякував Ользі Борисівні - мамі Олександра, за виховання сина вірного військовій присязі, мужнього патріота України та виразив від імені жителів громади щирі співчуття: " Розуміємо, що жодні співчуття не зменшать біль втрати, жодне слово не втамує тугу в материнському серці, але ніхто й ніколи не забере в нас пам’ять про світлий спомин, про Сашу, який назавжди залишиться у пам’яті всіх, хто його знав! Слава Україні! Героям
23 Січня, 2024 р., 11:35
День Соборності в Дмитрівській громаді розпочався покладанням селищним головою Валентином Бойком і старостами старостинських округів квітів до могил загиблих за єдину соборну і незалежну Україну. Хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героя України Василя Прохорського, майора Збройних сил України Олександра Пащенка, молодшого сержанта Олександра Стеценка та військового Миколи Рожка, які віддали своє життя під час виконання військового обов’язку в російсько-українській війні.  Потім у Гайворонському будинку культури відбувся тематичний захід «Соборність України - Соборність наших душ». Хлібом-сіллю учасники заходу привітали присутніх військових, які на даний час боронять нашу Україні від російського агресора, виборюючи їй право бути вільною і процвітаючою  Європейською державою. Селищний голова Валентин Борисович подякував мужнім і нескореним захисникам за незламний дух і патріотизм, за надану можливість нам працювати, навчати дітей і вірити в нашу спільну Перемогу. Учасники художньої самодіяльності вокального гурту «Рідні наспіви» Дмитрівського будинку культури, хореографічного колективу «Мрія» Гайворонського будинку культури - переможця Всеукраїнської щорічної премії «Динаміка успіху», керівник Олена Гордійчук і окремі виконавці : переможець дитячого конкурсу «Україна має талант», переможець фестивалю до дня Святого Миколая Віталій Губаль,  учень 2 класу Дмитрівського ліцею Станіслав Ковтун,  вокальний квартет «Славія», солісти гурту «Рідні наспіви» Дмитрівського будинку культури Олександр Білевич, Володимир Глобенко, Олександр Цілина, учасники гурту «Рідні наспіви» Ніна і Олена Ковтун, Вікторія Ткаченко, учасники художньої самодіяльності Гайворонського будинку культури Олена Гордійчук і Галина Сосновська подарували присутнім приємні хвилини відпочинку. По закінченню тематичного заходу військових запросили до святкового столу, який підготували для них працівники Гайворонського старостату. Приємно було  чути від військових слова вдячності на адресу селищного голови і жителів громади: « Виконували військові завдання під Бахмутом, на Запоріжському напрямку, але такої гостинності, такої поваги, як у Гайвороні, ми ніде не відчували».    
23 Січня, 2024 р., 09:28
Дмитрівська селищна рада, відділ культури, сім*ї, молоді та спорту щиро вітають дитячий хореографічний колектив "Мрія" Гайворонського будинку культури (керівник Олена Гордійчук за активну участь у Всеукраїнській щорічній премії "Динаміка успіху " та отриманням Диплома за 2 місце. Бажаємо колективу і його керівникові нових творчих лосягнень і звичайно Перемог. Ви відроджуєте українську культуру, розвиваєте національну самобутність хореографічного мистецтва, спприяєте формуванню нових юних талантів. Молодці! Так тримати! Дякуємо нашим мужнім і нескореним захисникам, що дають нам можливість працювати з підростаючим поколінням.
19 Січня, 2024 р., 09:33
Дякуємо Героям за відвагу, мужність та за кожен новий день! Ви – щит і міць нашої країни та всієї Європи! Слава Україні!
17 Січня, 2024 р., 13:43
ВИПЛАТИ ВПО У 2024 РОЦІ
11 Січня, 2024 р., 11:41
Дмитрівська селищна рада, відділ культури, сім*ї, молоді та спорту щиро вітають дитячий хореографічний колектив "Мрія" Гайворонського будинку культури (керівник Олена Гордійчук за активну участь у Всеукраїнській щорічній премії "Динамика успіху " та отриманням Диплома за 2 місце. Бажаємо колективу і його керівникові нових творчих лосягнень і звичайно Перемог. Ви відроджуєте українську культуру, розвиваєте національну самобутність хореографічного мистецтва, спприяєте формуванню нових юних талантів. Молодці! Так тримати! Дякуємо нашим мужнім і нескореним захисникам, що дають нам можливість працювати з підростаючим поколінням.
11 Січня, 2024 р., 11:34
10 січня 2024 року відбулася робоча зустріч по питанню співпраці між територіальними громадами. Головував на зустріч Дмитрівський селищний голова Валентин Бойко. Парафіївську територіальну громаду представляла її голова Галина Леонідівна Петруша, Бахмацьку громаду - її керівник Павло Миколайович Шимко. Було напрацьовано ряд важливих питань для життєдіяльності громад.
08 Січня, 2024 р., 08:20
Дмитрівська селищна рада
04 Січня, 2024 р., 14:45
Дмитрівська селищна рада

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь