Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

НОВИНИ

12 Грудня, 2023 р., 10:01
     Першочерговим завданням у роботі керівництва Дмитрівської селищної ради є піклування про дітей.В цей нелегкий для країни час вони потребують особливої уваги, адже в громаді проживають діти, евакуйовані з  територій, де проходять бойові дії, діти - інваліди, позбавлені батьківського піклування,  діти з багатодітних сімей і дитина, що  втратила батька -захисника України від російського агресора. Саме Соломії Кривді випало таке горе у віці 2 років залишитися без батька. Непоправна втрата!
08 Грудня, 2023 р., 15:33
«Це не ок» - «Ні!» Жодному насильству
07 Грудня, 2023 р., 09:38
06 грудня на день Святого Миколая кожна дитина громади отримала солодощі від Дмитрівської селищної ради. В навчальних закладах і закладах культури відбулися зустрічі Миколая з дітками біля ялинки. Приємно було бачити щасливі посмішки дітей, які з нетерпінням чекали цього свята.
06 Грудня, 2023 р., 15:49
В День річниці Збройних сил України Дмитрівський селищний голова Валентин Бойко, замісник селищного голови Володимир Трепачко, секретар селищної ради Інна Ярмоленко, керуюча справами виконавчого комітету Тетяна Пальчиковська відвідали могили загиблих захисників України, які були жителям нашої громади. Хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять полеглих за єдність і незалежність України та поклали квіти до могил мужніх патріотів, які віддали своє життя за наш мирний день. Дякуємо ЗСУ! Слава Україні!
27 Листопада, 2023 р., 12:26
25.листопада 2023 року, у другий рік розв’язаної росією масштабної кровопролитної війни проти України, виповнюється 90 років від організованого сталінським режимом Голодомору 1932-33 років. Цей штучний голод України майже 30 країн світу визнають геноцидом.  В цей день кожен українець повинен о 16.00 запалити в своєму будинку свічку пам’яті вшановуючи убитих голодом. Перед річницею Голодомору селищний голова Валентин Бойко через соціальні засоби інформації звернувся до жителів громади підтримати Всеукраїнську акцію «Запали свічку пам’яті». Долучились до запропонованої акції працівники закладів культури громади. Разом з учасниками дитячих колективів художньої самодіяльності запалили свічки пам’яті до річниці голодомору в Рубанському будинку культури і бібліотеці, директор будинку культури Олена Адуашвілі, завідуюча сільською бібліотекою Катерина Заєць. В Гайворонському старостинському окрузі разом зі старостою Віктором Валовим активну участь у проведенні акції взяли працівники будинку культури, подружжя Олени та Миколи Гордійчуків, Людмила Пономаренко і  працівники старостинського округу. Дмитрівська селищна бібліотека, завідуюча Юлія Касяненко, бібліотекар Людмила Киричок провели читацьку годину «Пам’ятай про жертв Голодомору. Підтримуй тих, хто бореться за Україну». Завідуюча сільською бібліотекою села Кропивне Ніна Лижаченко разом з працівниками будинку культури Лідією Тарасенко та Маргаритою Бабич провели читацьку годину з учасниками вокального ансамблю «Перевесло», учасницєю якого є виконуюча обов’язки старости старостинського округу Тетяна Бежан і активними читачами бібліотеки на тему «Ціна шматочку хліба», а о 16 годині запалили свічки пам’яті про жертв Голодомору. Завідуючий Щучегребельським сільським клубом Володимир Глобенко і члени ради клубу «Надвечір’я», у маленькому, але рідному селі Щуча Гребля також запалили свічки пам’яті в своїх будинках даючи приклад іншим жителям села. До акції «Запали свічку пам’яті» разом зі старостою Голінського старостинського округу Наталією Вернигорою приєдналися працівники Голінського сільського будинку культури Любов Климовська і Тетяна Троць.
21 Листопада, 2023 р., 13:34
З нагоди 10 річниці Революції Гідності та Свободи в Дмитрівський громаді вшанували пам'ять Героя України, Героя Небесної Сотні Василя Прохорського, майора Збройних Сил України Олександра Пащенка, який загинув у боротьбі проти російського агресора на Сході України, виборюючи незалежність і єдність України. В своїй промові селищний голова Валентин Бойко подякував матерям загиблих за виховання синів -патріотів і наголосив, що вони віддали своє життя за незалежну Європейську Україну і ми повинні постійно про них пам'ятати. Хвилиною мовчання та покладанням квітів присутні вшанували мужніх патріотів, своїх земляків. Квіти в цей день були покладені до могил загиблих у російсько- українській війні Миколи Сидоренка, Миколи Рожка, Сергія Лута, Андрія Бойцова.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь