Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

ССД ДМИТРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

02 Листопада, 2021 р., 12:34
Служба у справах дітей спільно з ювенальною превенцією Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області попереджає про можливість сексуального насильства .
21 Жовтня, 2021 р., 16:41
20-21 жовтня 2021 року Службою у справах дітей спільно з начальником відділу надання соціальних послуг та фахівцем із соціальної роботи було проведено профілактичний рейд «Діти вулиці», в ході якого було перевірено 2 магазини,1  кафетерій і 1 кафе з метою виявлення фактів незаконного продажу та розпиття спиртних напоїв неповнолітніми. З працівниками вказаних закладів були проведені роз’яснювальні бесіди щодо недопущення продажу спиртних напоїв, тютюнових виробів неповнолітнім особам та недопущення перебування неповнолітніх у закладах масового відпочинку без супроводу дорослих у вечірній час, наголошено про відповідальність за порушення правил торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами щодо неповнолітніх.
30 Вересня, 2021 р., 14:55
30 вересня в актовому залі Дмитрівської селищної ради пройшло чергове засідання Комісії з прав дитини при Дмитрівській селищній раді. Були розглянуті питання щодо надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна в інтересах малолітньої дитини та розглянуті питання про виконання батьківських обов'язків. Всі присутні активно включилися в обговорення даних питань, адже йшлося про права дітей та їх безпеку і благополуччя. На комісії , крім її членів, були запрошені також жителі сіл нашої громади щодо яких порушено питання про виконання ними батьківських обов'язків. Після вияснення всіх обставин було надано рекомендації батькам щодо виховання дітей та встановлено строки для виправлення недоліків. 
24 Травня, 2021 р., 16:23
При Дмитрівській селищній раді активно працює служба в справах дітей, яка надає допомогу сім'ям з дітьми. Цю службу очолює Кудрявцева Людмила Петрівна.  Нещодавно , спільно з відділом надання соціальних послуг, який очолює Бортник Світлана Петрівна і , де фахівцем працює Третяк Катерина Павлівна, ССД створила комісію з питань захисту прав дітей.  Дана комісія розглядає проблемні питання, координує роботу та надає допомогу  сім'ям , що потрапили в складні життєві обставини . 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь