Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

ССД ДМИТРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

18 Січня, 2023 р., 14:49
18 січня 2023 року відбулося чергове засідання комісі з питань захисту прав дитини. На засідіння було розглянуто слідуючу повістку денну:
17 Листопада, 2022 р., 15:11
17 листопада 2022 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей Дмитрівської селищної ради., на якому було розглянуто ряд питань, серед яких виховання та утримання дітей в сім*ях, які опинилися в складних життєвих обставинах, які проживають на території селища Дмитрівки.
29 Серпня, 2022 р., 15:51
Дмитрівська ОТГ з метою забезпечення якісного здобуття освіти дітьми,вразливих категорій запрошує всіх бажаючих долучитись до акції «Готуємось до школи разом»
25 Серпня, 2022 р., 12:19
   25 серпня 2022 року під головуванням начальника служби у справах дітей Дмитрівської селищної ради відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.  Комісія розглянула слідуючі питання повістки денної: 
28 Липня, 2022 р., 14:42
     28 липня 2022 року в приміщенні селищної ради під головуванням начальника служби у справах дітей Кудрявцевої Людмили Петрівни  відбулося чергове засідання комісії  у справах дітей. Було розглянуто слідуючу повістку денну:
31 Січня, 2022 р., 09:58
26 січня в актовому залі Дмитрівської селищної ради відбулося засідання комісії у справах дітей , на якій розглянулися питання надання дозволу на вчинення правочину на виготовлення технічної документації на земельну ділянку на малолітніх дітей. Також розглянули питання забезпечення паливом багатодітної родини , яка потрапила в складні життєві обставини.На засідання було запрошено батька родини, який не в повній мірі виконує свої обов'язки та не зумів своєчасно заготовити паливо. Проведена бесіда, винесено попередження та надано строки для виправлення ситуації. Всі питання порядку денного розглянуто.
14 Грудня, 2021 р., 11:38
Відбулося чергове засідання комісії в справах дітей, на якому розглядалися питання виховання дітей в сім'ях, що потрапили в складні життєві ситуації, питання , що стосувалися надання дозволу на вчинення правочину щодо земельних ділянок на користь дітей. Ключовим питанням стало питання вчинення матір'ю, яка перебувала в нетверезому стані , акту домашнього насилля щодо своєї малолітньої дитини. Сім'я перебуває на обліку, як така, що потрапила у СЖО, тому увага до цієї сім'ї постійна і особлива. Дитину було тимчасово вилучено із сім'ї та поміщено у безпечні умови. З матір'ю було проведено ряд заходів для вирішення даного питання із залученням офіцера  ювенальної поліції та працівників соціальної служби. 
03 Листопада, 2021 р., 09:27
Служба у справах дітей спільно з ювенальною превенцією Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області попереджає про можливість сексуального насильства . Особливо тяжкий злочин – вчинений проти дитини. Скажи: «Ні!» злочинам проти статевої свободи та недоторканості. - Уникайте спілкування з незнайомими та малознайомими людьми! - У разі, коли навіть знайома людина пропонує Вам щось «недобре», «таємниче», «заборонене» - відмовтесь! - У разі небезпеки виказуйте активний супротив, кличте на допомогу! НЕ МОВЧИ – ТЕЛЕФОНУЙ 102 !

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь