Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ !

Дата: 24.05.2021 16:23
Кількість переглядів: 525

При Дмитрівській селищній раді активно працює служба в справах дітей, яка надає допомогу сім'ям з дітьми. Цю службу очолює Кудрявцева Людмила Петрівна.  Нещодавно , спільно з відділом надання соціальних послуг, який очолює Бортник Світлана Петрівна і , де фахівцем працює Третяк Катерина Павлівна, ССД створила комісію з питань захисту прав дітей.  Дана комісія розглядає проблемні питання, координує роботу та надає допомогу  сім'ям , що потрапили в складні життєві обставини . 

13 травня відбулося засідання комісії , на якому розглядалася низка невідкладних питань. В першу чергу постало питання щодо встановлення порядку участі матері у вихованні дитини. Далі мова йшла про виконання батьківських обов'язків матір'ю у багатодітній родині, яка потрапила в сладні життєві обставини, а також розглядялося питання про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна в інтересах малолітньої дитини.

До складу комісії ввійшли, не лише вищеперераховані фахівці , а й інші працівники Дмитрівської селищної ради. Після довгого , конструктивного діалогу, вислухавши всі сторони, комісія з захисту прав дитини постановила наступне :

 - рекомендувати встановити наступний порядок відвідин дитини матір'ю : субота та неділя - з 12.00 до 18.00, в інші дні та години - за спільною домовленістю батьків;

- відвідати багатодітну сім'ю , що потрапила в складну життєву ситуацію, з метою перевірки і винесення відповідних висновків ;

 - надати дозвіл на вчинення правочину щодо нерухомого майна в інтересах малолітньої дитини.

17 травня фахівець з соціальної роботи Катерина Третяк, начальник відділу соцзахисту Світлана Бортник та начальник ССД Людмила Кудрявцева  відвідали сім'ю *****, яка потрапила в складну життєву ситуацію. Була надана допомога по отриманню посвідчення багатодітної родини та отримана консультативна допомога. 

Всі прізвища та адреси не називаються з етичних міркувань та з метою захисту прав дитини та конфіденційності інформації. 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь