Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

БЛАГОДІЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ "ДОЛОНІ НАДІЇ" НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

01 Серпня, 2022 р., 09:51
       31 липня 2022 року було досить людно в центрі селища Дмитрівна, адже цього дня відбувся благодійний концерт творчого гурту "Дотик до серця" Дмитрівського селищного будинку культури. Самодіяльні артисти разом з благодійним фондом Олексія Оскера збирають кошти на підтримку Збройних Сил України. На концерті був присутній засновник фонду Олексій Оскер, який тепло подякував усім не байдужим до долі українських захисників. Окрема вдячність була на адресу селищного голови Валентина Бойка та організатора благодійного концерту директора Дмитрівського будинку культури Любові Іваненко. Під час концерту дітки малювали малюнки, які також будуть передані військовим на фронт. Подружжя Марина та Іван Мазура виручені кошти від продажу солодкої вати передали захисникам України. Всього під час концерту було зібрано 31500 гривень благодійних внесків, але кошти продовжують надходити на рахунок благодійного фонду Олексія Оскера.
02 Червня, 2022 р., 09:33
     01.06.2022 року в приміщенні Кропивненського старостинського округу відбулася зустріч діловода відділу культури, сім*ї, молоді та спорту Станіслава Михайловича Ковтуна з багатодітними родинами села Кропивне. На даний час в селі проживає вісім таких сімей. На зустрічі порушувалося питання переоформлення пакету документів, для отримання посвідчення багатодітної сім*ї, як батькам, так і дітям. Про матеріальне забезпечення родин під час військового стану. Про підготовку пакету документів на присвоєння почесного звання Мати - Героїня Няйкало Оксані Миколаївні. Від батьків ніяких нарікан на роботу місцевих органів влади не прозвучало. 
20 Травня, 2022 р., 11:22
         19 травня 2022 року жителі Дмитрівської громади відзначили День української вишиванки. Селищний голова Валентин Бойко, відділ культури, сім*ї, молоді та спорту селищної ради, щиро дякують тому хто цього дня одягнув вишиванку. Всім працівникам закладів культури громади, учням і педагогічним колективам Дмитрівської ЗОШ 1-3 ступенів, Кропивненського НВК, які розмістили цікаві фотографії на сторінці фейсбуку. Колективу Дмитрівської селищної ради, депутатам, які прийшли на пленарне засідення позачергової восьмої сесії у красивих вишиванках. Не даремно говорять, що вишиванка берегиня українського роду, духовна броня українців, а Україна в даний час - броня світу.
17 Травня, 2022 р., 16:08
     19 травня 20022 року Україна відзначає День вишиванки. З нагоди свята відділ культури, сім*ї,молоді та спорту Дмитрівської селищної ради оголошує конкурс на краще фото у вишиванці. Запрошуємо всіх любителів вишиванок взяти участь у конкурсі. На конкурс можна присилати сімейні фото у вишиванка, колективні біля робочих місць, на лоні природи. Фото розміщувати на сторінці фейсбуку з позначкою на конкурс " МОЯ ГРОМАДА - ВИШИВАНКА " Кращі фото будуть розміщені на сайті селищної ради та на сторінках фейсбуку. Чекаємо. З святом вас жителі громади. 
13 Травня, 2022 р., 09:43
День пам’яті жертв політичних репресій — щорічний національний пам’ятний день в Україні, що припадає на третю неділю травня. Відзначається згідно з Указом Президента від 21 травня 2007 року з метою вшанування пам’яті жертв політичних репресій комуністичного режиму.
31 Січня, 2022 р., 11:26
26 січня відбулося позарчегове  засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою юстаті , торгівлі людьми та з питань взаємодії суб’єктів соціальної роботи із сім’ями , які опинилися у складних життєвих обставинах, на яке виносилося питання невиконання батьківських обов'язків одним з батьків багатодітної родини, а саме - непідготовленість сім'ї до опалювального сезону. Засідання проводилося спільно з комісією служби у справах дітей, адже сім'я знаходиться на обліку і в ССД, і в відділі надання соціальних послуг, як сім'я, що потрапила у  СЖО. Було вирішено рекомендувати забезпечити заготівлю палива в найкоротший термін та надати голові родини строк на виправлення ситуації і провести контрольне відвідування родини, з метою перевірки , через два тижні після винесення рекомендації. Також на засіданні було розглянуто питання посилення агітаційної та просвітницької роботи з питань попередження домашнього насильства серед населення громади шляхом розповсюдження необхідної інформації у соцмережах та на сайті громади.
15 Грудня, 2021 р., 10:38
                                            Профілактика торгівлі людьми Протидія торгівлі людьми
14 Грудня, 2021 р., 12:10
Громадські центри правосуддя (ГЦП) – це відносно нова для України модель співпраці між cудовою владою, сектором юстиції та громадськістю, яка успішно реалізовується в багатьох країнах.Центри надають громадянам правову допомогу, сприяють альтернативному вирішенню спорів, інформують про функціонування судів та інших державних установ сектору юстиції, сприяють розширенню доступу до правосуддя, вирішенню проблем у громадах (наприклад, проявам вуличної злочинності та домашнього насильства, торгівлі людьми та ін.). ГЦП назагал сприяють підвищенню довіри громадян до судової влади, оскільки можуть виступати своєрідними посередниками між судами, суддями та працівниками судової системи з одного боку та громадянами й громадами з іншого.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь