ОБҐРУНТУВАННЯ (овочі та фрукти (помідори, огірки, цибуля, капуста, буряк столовий, морква, яблука, банани, апельсини, лимони, мандарини)))
Дмитрівська селищна рада
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: “Овочі та фрукти (помідори, огірки, цибуля, капуста, буряк столовий, морква, яблука, банани, апельсини, лимони, мандарини) (Код за ЄЗС ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи)” (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
найменування замовника: Дмитрівська селищна рада
місцезнаходження замовника: Україна, 16572, Чернігівська обл., с-ще Дмитрівка, вулиця Незалежності , будинок 18
ідентифікаційний код замовника: 04412395
категорія замовника: 1 (органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону)
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): “Овочі та фрукти (помідори, огірки, цибуля, капуста, буряк столовий, морква, яблука, банани, апельсини, лимони, мандарини) (Код за ЄЗС ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи)”
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: запит ціни пропозиції (ЗПП), ідентифікатор закупівлі UA-2025-09-19-001498-a.
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 125 261 грн з/без ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене аналізом згідно з діючими ринковими цінами, отриманими від потенційних постачальників комерційних пропозицій. Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.
Розмір бюджетного призначення: Закупівля здійснюється на очікувану вартість, відповідно до наявної потреби замовники.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання - з дати укладання договору - по 31 грудня 2025 р.
|
№ з/п
|
Найменування товару |
Од. вим. |
К-сть |
Характеристики |
||||||||||
|
1. |
Помідори |
Кг. |
15 |
|
||||||||||
|
2. |
Огірки |
Кг. |
15 |
|
||||||||||
|
3. |
Цибуля |
Кг. |
50 |
|
||||||||||
|
4. |
Капуста |
Кг. |
150 |
|
||||||||||
|
5. |
Буряк столовий |
Кг. |
50 |
|
||||||||||
|
6. |
Морква |
Кг. |
80 |
|
||||||||||
|
7. |
Яблука |
Кг. |
300 |
|
||||||||||
|
8. |
Банани |
Кг. |
426 |
|
||||||||||
|
9. |
Апельсини |
Кг. |
400 |
|
||||||||||
|
10. |
Лимони |
Кг. |
20 |
|
||||||||||
|
11. |
Мандарини |
Кг. |
300 |
|