Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

Щодо поширення інформаційних матеріалів

Дата: 02.05.2024 08:21
Кількість переглядів: 90

На виконання листа Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації № 01-17/663 від 23.04.2024 та на виконання пріоритетних планів роботи Міжвідомчої робочої групи з питань протидії сексуальному насильству та надання допомоги постраждалим на 2024 рік, а саме – продовження інформаційної роботи з питань допомоги жертвам сексуального насильства під час війни, Службою Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та спільно з проєктом USAID «Трансформація комунікацій» розроблено інформаційну кампанію щодо роботи Платформи допомоги врятованим (далі – Платформа). Платформа (help-platform.in.ua), на якій представлено інформацію щодо всіх актуальних сервісів безоплатної допомоги та підтримки постраждалим від насильства під час війни, створена за участю членів Міжвідомчої робочої групи: ключових міністерств, органів місцевого самоврядування, міжнародних та громадських організацій.

Мета інформаційної кампанії про діяльність Платформи, яку здійснює агенція «Postmen» (ТОВ «Постмен-Україна»), - це простою мовою пояснити важливість звернення постраждалих по допомогу, а також поінформувати про доступні сервіси з надання такої допомоги. У межах кампанії заплановано розміщення інформаційних матеріалів у мережі Інтернет, зокрема у соціальних мережах та на офіційних сайтах державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування.

Просимо підтримати інформаційну кампанію та поширити матеріали на офіційних сайтах територіальних громад та в соціальних мережах. Посилання на всі матеріали для використання у соціальних мережах, а саме – зображення та відеоролики щодо роботи Платформи допомоги врятованим та наявної підтримки:

https://drive.google.com/drive/folders/1G_wFmBbuAvUVqlwrhC2_2nE-vn5TeCJ-?usp=drive_link.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь