Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

ОБҐРУНТУВАННЯ (Інтерактивний дисплей)

Дата: 03.04.2024 15:51
Кількість переглядів: 61

Дмитрівська селищна рада

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Інтерактивний дисплей для закладів освіти Дмитрівської громади Ніжинського району Чернігівської області (Код з ЄЗС ДК 021:2015: 32320000-2 Телевізійне 32320000-2 Телевізійне й аудіовізуальне обладнання) (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

найменування замовника: Дмитрівська селищна рада

місцезнаходження замовника: Україна, 16572, Чернігівська обл., смт. Дмитрівка, вулиця Незалежності , будинок 18

ідентифікаційний код замовника: 441239504412395

категорія замовника: І (органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону)

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Інтерактивний дисплей для закладів освіти Дмитрівської громади Ніжинського району Чернігівської області (Код з ЄЗС ДК 021:2015: 32320000-2 Телевізійне 32320000-2 Телевізійне й аудіовізуальне обладнання)

 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями, ідентифікатор закупівлі UA-2024-04-03-007930-a .

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 319 289 грн. 

з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене аналізом згідно з діючими ринковими цінами, отриманими від потенційних постачальників комерційних пропозицій. Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.  

Розмір бюджетного призначення: Закупівля здійснюється на очікувану вартість, відповідно до наявної потреби замовники.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання - з дати укладання договору -  по 31 з дати укладання договору -  по 31 з дати укладання договору -  по 31 травня 2024 р. травня 2024 р.

Технічні характеристики: "Інтерактивний дисплей" - 3 шт.

діагональ не менше 65″;

мінімальна роздільна здатність зображення не менше 3840 × 2160 пікселів;

дотикова технологія управління контентом за допомогою дотиків пальців руки або стилуса/маркера;

захисне, загартоване, антиблікове скло екрану;

ресурс роботи матриці не менше 50 000 годин;

вбудована акустична система потужністю не менше 15 Вт

наявність зовнішніх інтерфейсів USB, VGA, HDMI та LAN (RJ45);

об’єм оперативної пам’яті не менше ніж 4 Гб,

об’єм накопичувач не менше 32 Гб SSD

Попередньо встановлена ОС з безкоштовними оновленнями не гірше Android 13.

Дисплей повинен комплектуватись USB-транслятором екрану ноутбук-дисплей, який повинен забезпечвати миттєву передача зображення з ноутбука на дисплей. Порт підключення USB. Робоча відстань не менше 30 метрів.

Єдиний програмний комплекс для створення, перегляду та програвання  навчального вмісту (зазначити виробника).

Сумісний з операційною системою

Підтримує імпорт створених файлів різних форматів.

Містить функціонал створення та зміни (рухати, клонувати, перевертати, змінювати розмір, блокувати, редагувати, робити прозорим) об’єктів за допомогою стандартних засобів програмного забезпечення.

Містить вбудований інструмент запису екрану з  функцією запису та збереження  робочого стола або його обраної зони.

Містить функціонал автоматичного оновлення.

Містить не менше 1200 вбудованих 3D моделей освітньої тематики українською мовою.

Містить інтерактивні інструменти для створення тестів.

Містить вільний доступ користувачів до не менше 100-та україномовних ліцензійних цифрових підручників 1-11 класів (Учасник в складі тендерної пропозиції повинен надати посилання на перелік таких підручників та копію договорів або cертифікатів про передачу прав  розробнику або офіційному дистриб’ютору на території України спеціалізованого програмного забезпечення навчального призначення, видавництвом підручників, або інших документів на надання прав на використання навчальних видань (підручників), які належать видавництву, з метою їх розміщення  та надання вільного доступу користувачам спеціалізованого програмного забезпечення навчального призначення. Такий документ повинен містити повний перелік підручників які є предметом цього документу)

Містить готову бібліотеку цифрофих уроків українською мовою у кількості не менше 300 уроків (Учасник в складі тендерної пропозиції повинен надати посилання на перелік таких уроків).

Містить інструменти створення на поширення власних цифрових уроків та інтерактивного контенту.

Зберігання та обробка інформації користувачів ПЗ повинна здійснюватися в хмарному центрі обробки даних (ХЦОД), що забезпечує комплексну систему захисту інформації (КСЗІ) відповідно до вимог законодавства України. (Учасник повинен надати підтверджуючі документи (копія договору тощо), на підтвердження того що зберігання та обробка інформації користувачів ПЗ відбувається в ХЦОД який на момент подання тендерної пропозиції Учасника має чинний атестат відповідності КСЗІ, зареєстрований Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України (надати копію атестата, без документів, що є його невід’ємною частиною)

Підписка (ліцензія) – не менше 1-го року

Учасник повинен надати лист про надання висновку (схвалено/рекомендовано для використання в ЗНЗ) на  запропонований програмний комплекс виданий відповідним органом Міністерства освіти України (ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»).

Учасник в складі тендерної пропозиції має надати Копію чинного на дату кінцевого строку подання тендерних пропозицій  висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи на запропонований програмний комплекс.

Учасник повинен зазначити посилання на сайт виробника запропонованого Учасником програмного комплексу для перевірки вказаних характеристик вимогам Замовника та надати авторизаційний лист від виробника або офіційного дистриб’ютора на території України із зазначенням ідентифікатора закупівлі та найменування Замовника (статус офіційного дистриб’ютора на території України підтверджується листом або сертифікатом від виробника).Фото без опису

Для можливості перевірки відповідності вищезазначеним характеристикам, спеціалізоване програмне забезпечення навчального призначення повинно мати функцію безкоштовного пробного періоду - не менше 10 днів.

 аналізом згідно з діючими ринковими цінами, отриманими від потенційних постачальників комерційних пропозицій. Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.  

відкриті торги з особливостями, ідентифікатор закупівлі UA-2024-04-03-007930-a .

1 (органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону)

(оприлюднюється на виконання постано(оприлюднюється для закладів освіти :,

технічних та якісних характеристик закупівлі , розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Інтерактивний дисплей для закладів освіти Дмитрівської громади Ніжинського району Чернігівської області (Код з ЄЗС ДК 021:2015: 32320000-2 Телевізійне й аудіовізуальне обладнання)(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь