ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Овочі, фрукти та горіхи (Код за ЄЗС ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи)
Дмитрівська селищна рада
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Овочі, фрукти та горіхи (Код за ЄЗС ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи)
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
найменування замовника: Дмитрівська селищна рада
місцезнаходження замовника: Україна, 16572, Чернігівська обл., смт. Дмитрівка, вулиця Незалежності , будинок 18
ідентифікаційний код замовника: 04412395
категорія замовника: 1 (органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону)
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Овочі, фрукти та горіхи (Код за ЄЗС ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи)
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями, ідентифікатор закупівлі UA-2024-01-29-009388-a.
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 27 177 грн. з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене аналізом згідно з діючими ринковими цінами, отриманими від потенційних постачальників комерційних пропозицій. Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.
Розмір бюджетного призначення: Закупівля здійснюється на очікувану вартість, відповідно до наявної потреби замовники.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання - з дати укладання договору - по 31 грудня 2024 р.
Технічні характеристики:
№ з/п |
Найменування
товару, що пропонується
|
Кількість, кг |
Технічна характеристика товару |
1. |
Цибуля ріпчаста (Номенклатурний код 03221113-1 Цибуля) |
48 |
Цибуля має бути свіжою, не кормових сортів. Цибуля має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Цибулини мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО |
2. |
Капуста білокачанна (Номенклатурний код 03221410-3 Капуста качанна) |
51 |
Першого ґатунку, з щільною головкою, повинні бути свіжі, без ознак гнилі, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів.
Повинна відповідати ДСТУ 7037:2009 «Капуста білоголова свіжа. Технічні умови» |
3. |
Буряк столовий (Номенклатурний код 03221111-7 Буряк) |
10 |
Буряк має бути свіжим, не кормових сортів. Буряк має бути вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО. Повинен відповідати ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови» |
4. |
Морква (Номенклатурний код 03221112-4 Морква) |
25 |
Морква має бути свіжою, не кормових сортів. Морква має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО. Повинна відповідати ДСТУ 7035:2009 «Морква свіжа. Технічні умови». Товар повинен бути упакований у сітки. На кожній упаковці товару має бути етикетка з інформацією на українській мові (назва продукту, дата виготовлення, умови та термін зберігання). |
5. |
Яблука (Номенклатурний код 03222321-9 Яблука) |
158 |
Яблука (свіжі ) повинні бути – вітчизняного виробника. Колір відповідно до сорту, без сторонніх запахів, присмаків, достиглі, солодкі, без пошкоджень шкідниками і захворювань. Повинні відповідати ДСТУ 8133:2015 «Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання». |
6. |
Банани (Номенклатурний код 03222111-4 Банани) |
60 |
Банани повинні бути свіжі, без ознак гнилі, десертні стиглі, клас екстра або 1-й, повинні бути жовтого кольору з незначними залишками зелені на кінцях, без механічних пошкоджень, без сторонніх присмаків та запахів, без зайвої кількості вологи. М'якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється. Довжина середня |
7. |
Апельсини (Номенклатурний код 03222220-1 Апельсини) |
110 |
Апельсини повинні бути свіжі, без ознак гнилі, чітко виражений (помаранчевий, жовтий), властивий кольору плодів без механічних пошкоджень, без сторонніх присмаків та запахів, без зайвої кількості вологи. М'якоть щільна. |
8. |
Лимони (Номенклатурний код 03222210-8 Лимони) |
4 |
Лимони повинні бути свіжі, чисті, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів, без ознак гнилі, І і ІІ категорії. Якість відповідає вимогам ГОСТ 4429-82 «Лимони. Технічні умови» або ТУ виробника певного виду товару. |
9. |
Мандарини (Номенклатурний код 03222240-7 Мандарини) |
72 |
Розміри для сортів з округлою формою плода (по найбільшому поперечному діаметру) не менше 50 мм. Колір: чітко виражений (помаранчевий, жовтий), властивий кольору плодів. Смак: чистий без стороннього присмаку. Не допускаються плоди зелені, підморожені та з ознаками захворювань, цвілі, гнилі. Якість відповідає ГОСТ 4428-82 «Мандарини. Технічні умови» або ТУ виробника певного виду товару. |