Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Овочі, фрукти та горіхи (Код за ЄЗС ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи) 

Дата: 29.01.2024 15:55
Кількість переглядів: 31

Дмитрівська селищна рада

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Овочі, фрукти та горіхи (Код за ЄЗС ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи) 

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

найменування замовника: Дмитрівська селищна рада

місцезнаходження замовника: Україна, 16572, Чернігівська обл., смт. Дмитрівка, вулиця Незалежності , будинок 18

ідентифікаційний код замовника: 04412395

категорія замовника: 1 (органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону)

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Овочі, фрукти та горіхи (Код за ЄЗС ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями, ідентифікатор закупівлі UA-2024-01-29-009388-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 27 177 грн. з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене  аналізом згідно з діючими ринковими цінами, отриманими від потенційних постачальників комерційних пропозицій. Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.  

Розмір бюджетного призначення: Закупівля здійснюється на очікувану вартість, відповідно до наявної потреби замовники.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання - з дати укладання договору -  по 31 грудня 2024 р. 

Технічні характеристики:

                             

з/п

Найменування
товару, що пропонується

Кількість, кг

Технічна характеристика товару

1.

Цибуля ріпчаста

(Номенклатурний код 03221113-1 Цибуля)

48

Цибуля має бути свіжою, не кормових сортів. Цибуля має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Цибулини мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО

2.

Капуста білокачанна

(Номенклатурний код 03221410-3 Капуста качанна)

51

Першого ґатунку, з щільною головкою, повинні бути свіжі, без ознак гнилі, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів.

 

Повинна відповідати ДСТУ 7037:2009 «Капуста білоголова свіжа. Технічні умови»

3.

Буряк столовий

(Номенклатурний код 03221111-7 Буряк)

10

Буряк має бути свіжим, не кормових сортів. Буряк має бути вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО.

Повинен відповідати ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови»

4.

Морква

(Номенклатурний код 03221112-4 Морква)

25

Морква має бути свіжою, не кормових сортів. Морква має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Смак та запах – без сторонніх домішок. Без ГМО.

Повинна відповідати ДСТУ 7035:2009 «Морква свіжа. Технічні умови».

Товар повинен бути упакований у сітки. На кожній упаковці товару має бути етикетка з інформацією на українській мові (назва продукту, дата виготовлення, умови та термін зберігання).

5.

Яблука

(Номенклатурний код 03222321-9 Яблука)

158

         Яблука (свіжі ) повинні  бути – вітчизняного виробника. Колір відповідно до сорту, без сторонніх запахів, присмаків, достиглі, солодкі, без пошкоджень шкідниками і захворювань.

Повинні відповідати ДСТУ 8133:2015 «Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання».

6.

Банани

(Номенклатурний код 03222111-4 Банани)

60

Банани повинні бути свіжі, без ознак гнилі, десертні стиглі, клас екстра або 1-й, повинні бути жовтого кольору з незначними залишками зелені на кінцях, без механічних пошкоджень, без сторонніх присмаків та запахів, без зайвої кількості вологи.  М'якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється. Довжина середня

7.

Апельсини

(Номенклатурний код 03222220-1 Апельсини)

110

Апельсини повинні бути свіжі, без ознак гнилі, чітко виражений (помаранчевий, жовтий), властивий кольору плодів без механічних пошкоджень, без сторонніх присмаків та запахів, без зайвої кількості вологи.  М'якоть щільна.

8.

Лимони

(Номенклатурний код 03222210-8 Лимони)

4

            Лимони повинні бути свіжі, чисті, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів, без ознак гнилі, І і ІІ категорії.

Якість відповідає вимогам ГОСТ 4429-82 «Лимони. Технічні умови» або ТУ виробника певного виду товару.

9.

Мандарини

(Номенклатурний код 03222240-7 Мандарини)

72

            Розміри для сортів з округлою формою плода (по найбільшому поперечному діаметру) не менше 50 мм.

Колір: чітко виражений (помаранчевий, жовтий), властивий кольору плодів. Смак: чистий без стороннього присмаку. Не допускаються плоди зелені, підморожені та з ознаками захворювань, цвілі, гнилі. Якість відповідає ГОСТ 4428-82 «Мандарини. Технічні умови» або ТУ виробника певного виду товару.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь