Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Послуги з благоустрою населених пунктів : «Надання інформаційних послуг з проведення аудиту земель в межах Дмитрівськ

Дата: 23.11.2023 15:23
Кількість переглядів: 83

Дмитрівська селищна рада

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Послуги з благоустрою населених пунктів : «Надання інформаційних послуг з проведення аудиту земель в межах Дмитрівської територіальної громади (смт.Дмитрівка, с.Щуча Гребля, с.Голінка))(Код за ЄЗС ДК 021:2015 - 72310000-1 Послуги з обробки даних)»

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

найменування замовника: Дмитрівська селищна рада

місцезнаходження замовника: Україна, 16572, Чернігівська обл., смт. Дмитрівка, вулиця Незалежності , будинок 18

ідентифікаційний код замовника: 04412395

категорія замовника: 1 (органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону)

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Надання інформаційних послуг з проведення аудиту земель в межах Дмитрівської територіальної громади (смт.Дмитрівка, с.Щуча Гребля, с.Голінка))(Код за ЄЗС ДК 021:2015 - 72310000-1 Послуги з обробки даних)»

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги (з особливостями), ідентифікатор закупівлі UA-2023-11-23-006750-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 250 000 грн.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін. При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціни на послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі та  в електронній системі закупівель “Prozorro”, а також на підставі порівняння цін наданих виконавцями послуг, відповідно до поданих пропозицій. Кошти виділені відповідно до рішення Дмитрівської селищної ради.

Розмір бюджетного призначення: Закупівля здійснюється на очікувану вартість, відповідно до наявної потреби замовники.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання —  з дати укладання договору по 25 грудня 2023р.

Якість послуг з утримання доріг по населеним пунктам Дмитрівської селищної ради повинно відповідати вимогам законодавства України та інших діючих в Україні нормативно-правових актів щодо якості аналогічних або подібних послуг.

Обґрунтування технічних та якісних  характеристик предмета закупівлі здійснювалось відповідно до нормативів, норм, стандартів, порядків і правил: відповідно до вимог Земельного кодексу України, законів України «Про землеустрій», «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», Порядку проведення інвентаризації земель, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 р. № 476, Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2012 р. № 1051, Положення про Державний фонд документації із землеустрою, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.11.2004 р. № 1553, та інших нормативно-правових актів, що встановлюють вимоги до проведення інвентаризації земель. Відповідно до пункту 5 Порядку проведення інвентаризації земель, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019р. № 476, об’єктами проведення інвентаризації земель є території адміністративно-територіальних одиниць або їх частини.. 

Як основа, для встановлення очікуваної вартості послуг, використовувались як ціни власних попередніх закупівель (укладених договорів) на закупівлю цих послуг так і ціни відповідних закупівель минулих періодів, інформація про які міститься в електронній системі закупівель «Prozorro» .

Основні етапи і обсяги послуги:

1. Проведення аудиту земель, які використовуються для всіх потреб на визначених територіях, та встановлення програмного забезпечення Digitals (далі – ПЗ Digitals) для оброблення, аналізу та систематизації наявних в державних інформаційних системах відомостей про земельні ділянки, їх власників та користувачів, що включає:

2. Збір та систематизацію відомостей про земельні ділянки, їх власників та користувачів з державних інформаційних систем та реєстрів (Державний земельний кадастр, Державний реєстр речових прав на нерухоме майно), супутникових знімків, а також з інших джерел наявних у Виконавця, що містять релевантні відомості, а саме:

- визначення точного їх місця розташування, меж і площі їх фактичного використання;

- визначення цільового призначення (категорії земель та виду використання в межах відповідної категорії земель), складу угідь (за наявної інформації), меж охоронних зон;

- визначення земель, що перебувають у власності громадян (земельні частки (паї));

- визначення земель, що перебувають у власності юридичних осіб;

- визначення земель, що перебувають у постійному користуванні юридичних чи фізичних осіб;

- визначення земель, що перебувають у державній, комунальній, колективній чи приватній

3. Створення електронної карти земельних ділянок на території Дмитрівської громади, а саме: смт.Дмитрівка, с. Щуча Гребля, с. Голінка.

власності.

4. Проведення аналізу зібраних відомостей з метою визначення напрямків раціонального використання земель, виявлення ризиків та інших факторів, які призводять до втрат надходжень до бюджету;

5. Встановлення ПЗ Digitals, яка необхідна для оброблення, аналізу та систематизації наявних в державних інформаційних системах відомостей про земельні ділянки, їх власників та користувачів.

7. Технічна та консультативна підтримка:

- проведення навчання спеціалістів в програмних засобах (Digitals, Power BI) на основі яких  створено базу даних та аналітику.

- ознайомлення з інтерфейсом програми Digitals, відкриття файлу, перегляд та пошук інформації про земельні ділянки, створення звіту, внесення нової інформації про земельну ділянку, додавання чи зміна параметрів та стилю відображення об’єктів, додавання супутникових знімків, відкриття обмінних файлів xml, проектування та зміна геометрії земельної ділянки, створення підписів об’єктів на карті, додавання контурів полів з kml/kmz файлів, автоматичне завантаження текстових даних на карту, обрахунок площ недообробітку та самозахоплення, експорт карти в інші ГІС формати тощо;

Power BI:

- ознайомлення з інтерфейсом програми Power BI, завантаження файлів xlsx, побудова аналітики (графіки, діаграми тощо) на основі отриманих даних з Digitals.

- технічна підтримка працездатності та оновлення функціоналу ПЗ Digitals.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь