ОБҐРУНТУВАННЯ (М'ясо охолоджене (лопатка свинини, філе куряче, четвертина задня куряча)
Дмитрівська селищна рада
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: М'ясо охолоджене (лопатка свинини, філе куряче, четвертина задня куряча) (Код за ЄЗС ДК 021:2015: 15110000-2 М'ясо) (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
найменування замовника: Дмитрівська селищна рада
місцезнаходження замовника: Україна, 16572, Чернігівська обл., смт. Дмитрівка, вулиця Незалежності , будинок 18
ідентифікаційний код замовника: 04412395
категорія замовника: 1 (органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону)
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): М'ясо охолоджене (лопатка свинини, філе куряче, четвертина задня куряча) (Код за ЄЗС ДК 021:2015: 15110000-2 М'ясо)
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями, ідентифікатор закупівлі UA-2024-01-04-002378-a.
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 63 720 грн. з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене аналізом згідно з діючими ринковими цінами, отриманими від потенційних постачальників комерційних пропозицій. Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.
Розмір бюджетного призначення: Закупівля здійснюється на очікувану вартість, відповідно до наявної потреби замовники.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання - з дати укладання договору - по 31 грудня 2024 р.
Технічні характеристики:
М'ясо охолоджене (лопатка свинини ) Номенклатурний код: 15113000-3 Свинина ℹ
40 кг.
|
М'ясо свинини в/г, ДСТУ 4590:2006, охолоджене без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів.
|
М'ясо охолоджене (філе куряче) Номенклатурний код: 15112130-6 Курятина)
280 кг. |
Філе куряче охолоджене Зовнішній вигляд: складається з м'язової тканини цілої/половини грудини з/без шкірою. Ребра з прилеглим реберним м'ясом видалені. Без згустків крові, з чистою поверхнею. Зовнішня поверхня суха, не завітрена. М’ясо обрізне від жиру. З повністю видаленим оперенням. Запах: свіжий без сторонніх запахів. Колір: блідо-рожевий. Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ТУ, ДСТУ).
|
М'ясо охолоджене (четвертина задня куряча) Номенклатурний код: 15112130-6 Курятина)
30 кг.
|
Четвертина задня куряча охолоджена, вітчизняного виробництва. Зовнішній вигляд - чиста, ціла, без значного деформування. Не допускається наявність залишків крові та пір’я. Колір - світлий, властивий м’ясу свійської птиці, без крововиливів. Четвертина задня куряча повинна бути одержана від здорової птиці, вирощеної у господарстві і адміністративній території України, вільних від хвороб птиць. Товар повинен відповідати умовам ГОСТ, ДСТУ або ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі. |