Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

М'ясо (філе куряче, м’ясо свинини свіже нежирне без кістки і сала, четвертина куряча)(Код за ЕЗС ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо) (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

Дата: 13.01.2023 10:36
Кількість переглядів: 117

Дмитрівська селищна рада

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: М'ясо (філе куряче, м’ясо свинини свіже нежирне без кістки і сала, четвертина куряча)(Код за ЕЗС ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо)

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

найменування замовника: Дмитрівська селищна рада

місцезнаходження замовника: Україна, 16572, Чернігівська обл., смт. Дмитрівка, вулиця Незалежності , будинок 18

ідентифікаційний код замовника: 04412395

категорія замовника: 1 (органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону)

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  М'ясо (філе куряче, м’ясо свинини свіже нежирне без кістки і сала, четвертина куряча)(Код за ЕЗС ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги, ідентифікатор закупівлі UA-2023-01-12-003465-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 157 200,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене  аналізом по навчальних закладах (ліцеї  та їх філії, гімназії,  дошкільних навчальних закладах)   середньомісячного споживання м’яса за попередній аналогічний період, норм харчування  та згідно з діючими ринковими цінами, отриманими від потенційних постачальників комерційних пропозицій.  

Розмір бюджетного призначення: Закупівля здійснюється на очікувану вартість, відповідно до наявної потреби замовники.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання - з дати укладання договору -  по 31 грудня 2023 р.

     Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства (державних стандартів та/або технічним умовам), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

    Товар по якості та безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. Продукція повинна відповідати вимогам, визначеним у цьому додатку та інших розділах тендерної документації. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ, ТУ.У, ТУ та/або іншим нормативним документам. Продукція не повинна містити небезпечні для організму речовини, до складу яких входять штучні, синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти, ГМО (що обов’язково відображається на етикетці маркуванням “без ГМО”), тощо.

   Товар при поставці повинен супроводжуватись документами, що підтверджують якість та безпеку, а саме: висновком державної санітарно-епідеміологічної експертизи або декларацією виробника, або посвідчення про якість, або ветеринарним свідоцтвом, або іншим подібним документом, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України.

 

 

№ з/п

Назва продукції

Од. виміру

Кількість

1

м’ясо свинини свіже нежирне без кістки і сала

кг

150

М’ясо вищого гатунку, охолоджене, без великої кількості жиру, без кістки. Поверхня свіжого зрізу злегка волога, але не липка, певного кольору для кожного виду м’яса. М’ясний сік прозорий. Консистенція пружна, тобто ямочка, яка утворилася після натискання пальцем на м’ясо, швидко зникає. Запах - властивий виду м’яса, без ознак псування. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки (м’ясо свинини, яке зберігає протягом усього періоду після забивання і подальшого охолодження внутрішню температуру  від -2С до +4С  включно).

Товар повинен відповідати вимогам ДСТУ або ТУ, ветеринарного законодавства, санітарно-епідеміологічним вимогам та іншим чинним нормативно-правовим актам, а також бути доброякісним, розсортованим. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Товар повинен бути упакований у відповідності до встановлених загальнодержавних стандартів і технічних умов, а також таким чином, щоб уникнути можливості пошкодження Товару, знищення, псування, погіршення його якісних характеристик, втрати товарного виду, деформування під час транспортування і зберігання.

2

Філе куряче охолоджене

кг

800

Технічні характеристики товару: філе куряче, без згустків крові, без оперення та шкіри, запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів, охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру  від -2С до +4С  включно).

Товар повинен відповідати вимогам ДСТУ або ТУ, ветеринарного законодавства, санітарно-епідеміологічним вимогам та іншим чинним нормативно-правовим актам, а також бути доброякісним, розсортованим. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Товар повинен бути упакований у відповідності до встановлених загальнодержавних стандартів і технічних умов, а також таким чином, щоб уникнути можливості пошкодження Товару, знищення, псування, погіршення його якісних характеристик, втрати товарного виду, деформування під час транспортування і зберігання.

3

Чверть куряча охолоджена

кг

200

Технічні характеристики товару: чверть куряча, без згустків крові, без оперення, запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів, охолоджена (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру  від -2С до +4С  включно).

Товар повинен відповідати вимогам ДСТУ або ТУ, ветеринарного законодавства, санітарно-епідеміологічним вимогам та іншим чинним нормативно-правовим актам, а також бути доброякісним, розсортованим. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Товар повинен бути упакований у відповідності до встановлених загальнодержавних стандартів і технічних умов, а також таким чином, щоб уникнути можливості пошкодження Товару, знищення, псування, погіршення його якісних характеристик, втрати товарного виду, деформування під час транспортування і зберігання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь