Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

БЛАГОДІЙНА ДОПОМОГА ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ.

Дата: 16.08.2022 14:48
Кількість переглядів: 171

       Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуПочинаючи з 31 липня 2022 року на території Дмитрівської громади відбулися благодійні концерти на підтримку Збройних Сил України.

12 серпня цього року Дмитрівський селищний голова Валентин Бойко відвідав захисників України, які отримали поранення в ході російсько-української війни і проходять лікування в Центральному військовому госпіталі України в місті Києві. Селищний голова вручив військовим продуктові набори та надав фінансову допомогу на придбання медичних препаратів для одного з відділень госпіталю. При зустрічі з військовим Павлом Ячменником, який отримав тяжке поранення в голову, Валентин Борисович вручив йому кошти на лікування.

В ході зустрічі з військовими ЗСУ Дмитрівським селищним головою надана допомога в придбанні палива для заправки військових автомобілів.

Боляче дивитися на тяжко поранених бійців, але Дмитрівська громада та її голова особисто з перших днів війни сприяють якнайшвидшій ПЕРЕМОЗІ! Слава ЗСУ! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь