Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

МАЛЕНЬКІ ПЕРЕМОГИ В ГРОМАДІ- НАБЛИЖАЮТЬ НАС ДО ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ В УКРАЇНІ.

Дата: 21.07.2022 14:11
Кількість переглядів: 177

Напередодні великого християнського свята Казанської ікони Божої матері в Дмитрівській громаді відбулась приємна подія з нагоди закінчення капітальної відбудови мосту у селі Гайворон.

??Жителі нашої громади потерпали під окупацією рашистської орди майже місяць і щодня чинячи опір, чекали на Збройні Сили України. Цей час настав. І «втарая армія міра» втікаючи від ЗСУ, залишала за собою спалену техніку та зруйновану інфраструктуру, міст у с.Гайворон орки розбили з танку майже впритул аби призупинити наступ українців. І таки зруйнували, виродки. Проте місцеві раділи українським воїнам, які вигнали окупантів. Нині вони раділи і дякували воїнам, які відновили капітальну споруду. «Ми щиро дякуємо військовослужбовцям Держспецтрансслужби Міністерства оборони України за швидку і якісну роботу, адже міст має велике значення для функціонування нашої громади», - сказав селищний голова Валентин Бойко. Громада нагородила військовослужбовців Подяками та цінними подарунками.

??У заході взяв участь Голова Адміністрації Держспецтрансслужби генерал-майор Богдан Бондар. Очільник Служби привітав усіх присутніх з гарною подією, подякував селищному голові Валентину Бойку та керівнику місцевого сільськогосподарського підприємства Анатолію Бойку за співпрацю, активну участь та допомогу у будівництві.

??Такі заходи вкрай важливі сьогодні. Адже перемоги на фронті і трудові звершення перемоги в тилу підсилюють та зміцнюють нашу стійкість і мужність у боротьбі з ненависним ворогом. Народ і Армія разом! Разом переможемо і відбудуємо країну! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь