Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

Зібрання добровольчого формування Тероборони!

Дата: 15.02.2022 08:39
Кількість переглядів: 424

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

ЗАКОН УКРАЇНИ № 1708 від 16.07.2021 року Про основи національного супротиву (Відомості Верховної Ради (ВВР), 2021, № 41, ст.339) зобов*язує нас бути не байдужими, адже цей Закон визначає правові та організаційні засади національного супротиву, основи його підготовки та ведення, завдання і повноваження сил безпеки та сил оборони та інших визначених цим Законом суб’єктів з питань підготовки і ведення національного супротиву.

Виконуючи рішення даного закону при Дмитрівській селищній раді пройшло організаційне зібрання з питання формування добровольчого загону  територіальної оборони Дмитрівської селищної ради, на якому навчали основам медицини, володіння зброєю та інших корисних знань.

11 лютого 2022 року відбулися практичні заняття бажаючих бути добровольцем в територіальній обороні. Для навчання правил домедичної допомоги селищним головою Валентином Бойком і головою Дмитрівської громадської організації учасників АТО/ООС Олександром Яреськом було запрошено парамедика Михайла Виноградова. Заняття з вогневоЇ підготовки ( а саме вміння володіти зброєю)- вдало провів учасник АТО, Олександр Яресько.

ЗАХИСТ УКРАЇНИ- ОБОВ*ЯЗОК КОЖНОГО ГРОМАДЯНИНА !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь