Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

УВАГА ! УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Дата: 21.01.2022 14:47
Кількість переглядів: 296

          Фото без опису                               

                                       ОГОЛОШЕННЯ

Росія продовжує нарощувати військові сили поблизу українського кордону. Сьогодні жоден з нас не може спати спокійно, знаючи, що ворог готується напасти на нашу рідну українську землю!

Тож ,враховуючи ситуацію, яка загрожує цілісності кордонів нашої держави, всі громадяни України повинні бути готовими стати на захист своєї держави.

З 1 січня в Україні набув чинності закон «Про основи національного спротиву», який визначає правові та організаційні засади національного спротиву, основи його підготовки та ведення, завдання і повноваження сил безпеки та сил оборони з питань національного спротиву.

Цим законом визначені завдання територіальної оборони, руху опору і підготовки громадян України до національного спротиву, а також встановлено порядок організації, підготовки та ведення територіальної оборони і руху опору. 

Дмитрівська селищна рада оголошує набір до Добровольчих формувань Сил територіальної оборони територіальної громади.

До складу добровольчих формувань територіальних громад зараховуються громадяни України, які відповідають вимогам, встановленим Положенням про добровольчі формування територіальних громад, пройшли медичний, професійний та психологічний відбір і підписали контракт добровольця територіальної оборони.

До складу добровольчих формувань територіальних громад не може бути зарахована особа, яка була раніше засуджена до позбавлення волі за вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину, крім реабілітованої, або має дві і більше судимостей за вчинення умисних злочинів.

Основу добровольчих формувань територіальних громад складають громадяни України, які пройшли військову службу у Збройних Силах України та/або службу в інших військових формуваннях та правоохоронних органах.

Громадяни України, які не проходили військову службу у Збройних Силах України та/або службу в інших військових формуваннях та правоохоронних органах, зараховуються до складу добровольчих формувань територіальних громад після складення ними присяги добровольця територіальної оборони.

Хочемо зауважити, що всі громадяни, які будуть зараховані до добровольчого формування територіальної оборони , звільняються від загальної чи часткової мобілізації на період загострення агресії .

Дмитрівська селищна рада закликає всіх  жителів нашої громади не бути байдужими та вступити до добровольчого формування Сил територіальної оборони  Дмитрівської громади. Ми , патріоти своєї держави, повинні стати на захист суверенітету та цілісності кордонів нашої неньки – України! В цей нелегкий і тривожний час саме ми, жителі нашої громади, повинні стати на захист своєї землі! Захистимо Україну разом!

З усіх  питань щодо запису до добровольчих формувань звертатися за телефоном 0976890072 - Олександр Григорович Яресько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь