Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

Безпека дітей -понад усе!

Дата: 06.10.2021 15:35
Кількість переглядів: 318

9 вересня 2021 року Дмитрівська селищна рада приймала гостя, начальника ГУНП в Чернігівській області полковника поліції Володимира Нідзельського, який приїхав, щоб провести особистий прийом громадян. Під час візиту Володимир Олександрович плідно поспілкувався з нашим селищним головою Валентином Бойком. Обговорювали наболілі питання та шляхи їх вирішення. Домовилися про співпрацю та взаємодопомогу . 
Одним з нагальних питань було питання розмітки пішохідного переходу біля Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів . Адже цей пішохідний перехід діти використовують особливо активно , бо  веде він до місцевого будинку культури, де учні школи відвідують різноманітні гуртки та куди ходять до місцевої бібліотеки . Підняте вище  питання не залишилося поза увагою Володимира Олександровича і, за його сприяння та сприяння начальника Бахмацького відділення поліції №1 Ніжинського відділу поліції  Миколи Павловича Омельченка та за активноЇ участІ Служби автомобІльних дорІг УкраЇни, сьогодні, 06 жовтня 2021 року до Дмитрівки приїхала бригада дорожної служби, щоб виправити недолік та убезпечити дітей нашої школи . 
Дуже приємно , що наша поліція піклується про безпеку дорожнього руху , не залишає поза увагою такі питання та особисто втручається за необхідності. Адже безпека наших маленьких громадян - головне завдання всіх служб і поліції також . Щиро дякуємо полковнику Володимиру Нідзельському, полковнику Миколі Омельченку за небайдуже ставлення до проблем Дмитрівської громади, оперативність та готовність допомогти і співпрацювати.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь