Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

04 серпня відбулася одинадцята позачергова сесія восьмого скликання!

Дата: 04.08.2021 14:49
Кількість переглядів: 293

Об 11 : 00 4 серпня 2021 року в актовому залі Дмитрівської селищної ради відбулося засідання одинадцятої позачергової сесії восьмого скликання . Очолював засідання селищний голова Валентин Бойко. Присутні в залі депутати жваво обговорювали питання порядку денного. А на розгляд було винесено наступні питання:

Про затвердження проектно- кошторисної документації « будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту по вул. Каденюка, 9 в селі Кропивне. Бахмацького району, Чернігівської області.

 

Про затвердження робочого проекту «Капітальний ремонт Дмитрівського дошкільного навчального закладу « Сонечко» Дмитрівської селищної ради Бахмацького району, Чернігівської області.

 

Про затвердження робочого проекту «Капітальний ремонт(заміна вікон) в Дмитрівській середній школі 1-111 ступенів в смт. Дмитрівка, Ніжинського району, Чернігівської області. (Перша черга)

 

Про передачу громадського будинку з господарськими допоміжними будівлями та спорудами з балансу Дмитрівської селищної ради в господарське відання та на баланс КП «Орієнтир».

Земельні питання.

Порядок денний було повністю виконано, по всім питанням винесено рішення.  по закінченні засідання всі присутні в залі дружно заспівали наш державний гімн Пропонуємо невеликий фотозвіт про засідання сесії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь