Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

Підписано Меморандум про співробітництво з Державною екологічною академією Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України !

Дата: 20.06.2021 20:57
Кількість переглядів: 314

17 червня  відбулась зустріч голови Дмитрівської територіальної громади Ніжинського району Чернігівської області Бойка Валентина Борисовича з ректором Державної екологічної академії Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України доктором біологічних наук, професором, членом-кореспондентом НААНУ, заслуженим діячем науки і техніки Бондарем Олександром Івановичем. 

В рамках зустрічі, з метою сприяння розробленню та виконанню планів дій з охорони навколишнього середовища, розвитку партнерства «громадськість-влада - бізнес» на місцевому рівні,  забезпечення до 2026 року соціальних та екологічних стандартів безпечного проживання населення, впровадженню екологічної складової у стратегічні документи розвитку Дмитрівської територіальної громади Ніжинського району Чернігівської області Бондар О.І. та  Бойко В.Б. підписали Меморандум про співробітництво.

  


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь