Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

Відбувся показовий виступ рою "РОМЕН"!

Дата: 19.05.2021 15:19
Кількість переглядів: 243

17 травня 2021 року на базі Дмитрівської ЗОШ I-III ст.відбувся показовий виступ  рою "Ромен" Дмитрівської ЗОШ I-III ст., який є учасником підготовки до  обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») .

«Сокіл» («Джура») — всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра. Гра єформою позакласної роботи з патріотичного та морально-етичного виховання школярів, засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи. Організація гри в навчальних закладах спирається на учнівське самоврядування, засноване на традиціях козацького кола, вільного народного віче, і являє собою добровільне об'єднання дітей для виконання завдань гри. Гра проводиться Міністерством освіти і науки України за сприянням інших міністерств, відомств та громадських  організацій. На загальнонаціональному рівні проводиться з 2009 року. Новий поштовх у розвитку гра отримала 2015 року, коли вона була включена до Стратегії  національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016—2020 роки, затвердженої Указом Президента України від 13 жовтня 2015 року № 580.   Метою гри „Джура” є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя духовно-багатої та фізично-розвиненої особистості. Дмитрівська школа підготувала прекрасний виступ, фотозвіт про який ми пропонуємо вашій увазі. Дякуємо всім учасникам та педагогам за активну участь та кропітку працю!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь