Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

"Дмитрівський легіон" - переможці обласної спартакіади "Краще спортивне село Чернігівщини!"

Дата: 17.05.2021 16:47
Кількість переглядів: 334

Відділ культури, молоді та спорту Дмитрівської територіальної громади спішить поділитися великою спортивною радістю!

15 травня на території Чернігівської спортивної лижної бази "Спартак" відбулися обласні спортивні змагання "Краще спортивне село України", в яких взяла участь команда нашої об'єднаної громади "Дмитрівський легіон". Змагання проводилися з шести видів спорту :

1. волейбол або футзал :

2. теніс настільний (чоловіки, жінки):

3. дартс (чоловіки , жінки):

4. гирьовий спорт ( чоловіки):

5. шахи (чоловіки):

6. шашки (жінки).

Всього до обласної столиці приїхало 7 команд з різних громад Чернігівщини. Тобто , позмагатися було з ким! Тим більше приємно , що наша команда "Дмитрівський легіон" виборола перше місце серед усіх команд та привезла додому кубок області і звання "Краще спортивне село України" по Чернігівській області. ВІТАЄМО переможців!!! Крім цього дмитрівчани привезли додому всі призові місця!

Наша футбольна команда виборола ПЕРШЕ місце у змаганнях з футзалу, ДРУГІ місця з настільного тенісу взяли Михайленко Ігор та Бєлих Аліна, ДРУГЕ місце у змаганнях з шахів виборов ,найстарший представник нашої команди, Юрій Іванович Плюхін, по дартсу ПЕРШЕ місце отримав наш Олександр Цілина, а наша Каріна Міщан у змаганнях з дартсу серед жінок взяла ДРУГЕ місце. У гирьовому спорті не було рівних Сергію Джемесюку! Це відмітила і Головна суддівська колегія, тому й присудила перше місце нашому Сергієві!

Хочу поіменно назвати нашу чудову футбольну команду і , особливо, подякувати тим її учасникам, які, будучи на роботі в Києві, знайшли час і приїхали захистити спортивну честь нашої громади і Дмитрівки, зокрема. Це - Максим Киричок, Віталій Луценко, Олег Поруцький, Андрій Федченко та Руслан Канава . Імена інших наших легіонерів - учасників футбольної команди - Віктор Поруцький, Сергій Борисенко та Ігор Чуприна.

Щиро дякуємо всім учасникам змагань за активну участь , спортивний азарт та патріотизм, а також за непереборну волю до перемоги!!!

Зичимо вам міцного богатирського здоров'я, нових спортивних звершень та незгасного ентузіазму! Так тримати!!!

Хочемо подякувати голові нашої селищної ради Валентину Бойку за небайдужість до спортивного життя в громаді та за особистий внесок у підготовці до змагань. Хочемо подякувати також представнику нашої команди Володимиру Євгеновичу Трепачко за активну участь у представленні команди на змаганнях!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь