Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

Перший волонтер пробації на Бахмаччині!

Дата: 30.04.2021 10:01
Кількість переглядів: 311

На Бахмаччині зявився перший волонтер пробації

 

Волонтер пробації - це особа, яка покликана на сприяння у виконанні завдань пов'язаних з здійсненням нагляду та проведенням соціально-виховної роботи з клієнтами пробації.

Бахмацький районний сектор філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області в квітні 2021 року залучився підтримкою та допомогою енергійної, цілеспрямованої, комунікативної волонтерки Макаренко Інни Анатоліївни, яка заключила договір про співпрацю з Бахмацькими пробаціонерами. Інна Анатоліївна за фахом психолог, тому її робота з клієнтами буде здебільшого полягати в проведенні індивідуально-профілактичної роботи та наданні психологічної допомоги клієнтам пробації.  Так як на обліку в секторі перебуває близько 70 клієнтів, Інна Анатоліївна свою роботу плануватиме як колективно так і в індивідуальному порядку. Сподіваємося, що наша співпраця з волентером пробації буде плідною та в майбутньому тільки зміцниться.

Волонтерська діяльність в пробації - це велика соціальна відповідальність, тому до здійснення волонтерства можуть бути допущені виключно громадяни, які мають навички вирішення конфліктних ситуацій та бажання допомогти іншим у вирішенні їх проблем.

Участь у волонтерській діяльності має свої переваги, які можуть вплинути на професійне самовизначення та становлення, полягають в оволодінні знаннями та навичками у сфері соціально-психологічної роботи та юридичної практики, набутті досвіду індивідуальної та групової роботи. Волонтери також розвивають власні лідерські якості, творчі здібності, мають можливість бути не тільки активними громадянами, а й забезпечувати безпеку суспільства, беручи участь у соціально-виховній роботі з порушником і надаючи йому допомогу при відбуванні покарання у громаді, саме тому Бахмацький районний сектор філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області запрошує всіх бажаючих для співпраці в якості волонтерів.

Начальник Бахмацького районного сектору

Філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області,

Анна ГОРБАЧ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь