Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ В УКРАЇНІ В 2021 РОЦІ!

Дата: 28.04.2021 16:23
Кількість переглядів: 312

       Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006, щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці.

       У 2021 році Україна відзначає День охорони праці під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР»

     У 2021 році Міжнародна організація праці у цей день акцентує увагу на важливості зміцнення системи безпеки та здоров’я (далі БЗР), включно зі службами безпеки та охорони здоров’я як на національному рівні, так і на рівні підприємств. Саме тому Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем БЗР та спрямований на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.

     За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз зазначеного заходу у 2021 році «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР».

     З метою належного відзначення Дня охорони праці в Україні у 2021 році Держпраці підготувала та надіслала центральним органам виконавчої влади, Міжнародній організації праці в Україні, Фонду соціального страхування України, обласним державним адміністраціям, Київській міській державній адміністрації, СПО профспілок і роботодавців на національному рівні для використання в роботі та розміщення на офіційних сайтах, сторінках соціальних мереж, поширення в інший доступний спосіб План заходів із відзначення Дня охорони праці в Україні у 2021 році.

                                                                 Оргкомітет

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь