Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

ПЕРЕМОЖЕЦЬ ОН-ЛАЙН КОНКУРСУ ОТРИМАВ ГРАМОТУ!

Дата: 16.04.2021 10:51
Кількість переглядів: 318

Всі ми стали заручниками підступного COVID-19, який обмежив нам спілкування , змусив з насторогою поглядати на всіх , хто знаходиться поруч та перевів наше життя в режим он-лайн!

Життя змінилося.... так, змінилося, але люди не стали іншими. Їм так само потрібне спілкування, так само хочеться чогось цікавого та незвичайного.

От і ми, в умовах обмежень" червоної зони", вирішили розворушити нашу молодь, дати можливість проявити свої таланти та розширити коло спілкування. З цією метою наш відділ культури, молоді та спорту Дмитрівської ТГ організував он - лайн конкурс дитячих малюнків "Наші пернаті друзі", який приурочили до Всесвітнього дня авіації та космонавтики.

Конкурс проводився в нашій групі ,у мережі ФБ , " Новини культури та спорту Дмитрівської ОТГ" з 2 квітня до 10 квітня 2021 року. Вік учасників - до 18 років.

Діти нашої громади виявилися дуже активними! В конкурсі прийняли участь 31 учасник з усіх сіл нашої громади. Найактивнішими були талановиті дітки з Рубанки та Кропивного. Наймолодшому учаснику конкурсу виповнилося 2 рочки.... )))))

Оскільки конкурс профодився он-лайн , переможця визначали за кількістю вподобайок. Ним виявився 11-річний юний художник з Дмитрівки Логвиненко Дмитро. Його талановиті роботи набрали найбільшу кількість вподобайок.

Голова селищної ради Валентин Бойко привітав переможця та вручив йому грамоту та солодкий подарунок, а також побажав нових звершень , творчого натхнення і висловив сподівання , що в майбутньому Діма обов'язково прославить Дмитрівську громаду.

Фото без описуФото без описуФото без опису Ми вітаємо Діму з перемогою! Дякуємо всім, хто прийняв участь у конкурсі і сподіваємося , що ніякі обмеження не стануть на заваді нашому бажанню спілкуватися , розвиватися та бути разом !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь