Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

Відбулась міськрайонна жіноча конференція «Жінки Ніжинщини – рушійна сила в суспільстві»

Дата: 24.03.2021 16:07
Кількість переглядів: 244

            Відбулась міськрайонна жіноча конференція «Жінки Ніжинщини – рушійна сила в суспільстві»  

 23 березня за підтримки міського голови Олександра Кодоли відбулась міськрайонна жіноча конференція «Жінки Ніжинщини – рушійна сила в суспільстві». На конференції були підняті важливі питання життєдіяльності міста та району.

Міський голова Олександр Кодола зазначив, що дана конференція проводиться у співпраці з Громадською організацією «Ліга «Ділова жінка» для того, щоб об’єднати навколо новоствореного Ніжинського району активних жінок-представниць кожної з 17-ти ОТГ, які ввійшли в Ніжинський район.

Очільник міста привітав присутніх з початком співпраці, побажав великих досягнень та плідної роботи. «Заручившись вашою підтримкою у рамках цієї Громадської організації ми готові проводити конкурси та фестивалі для того, щоб Ніжинський район виглядав потужним на теренах Чернігівщини. Переконаний, що об’єднавши наші спільні зусилля, заручившись підтримкою жіночого активу наших громад (а всім відомо, що сьогодні жінки взяли на себе відповідальність за важливі рішення, завдяки жінкам відбуваються великі зміни в суспільстві та політиці) ми зможемо разом з вами вивести наші територіальні громади на новий рівень та разом з вами творити спільне та славетне майбутнє!», — наголосив Олександр Михайлович.

Від нашої Дмитрівської громади були делеговані Секретар Дмитрівської селищної ради Інна Ярмоленко, секретар виконкому Дмитрівської селищної ради Тетяна Пальчиковська та начальник відділу культури, молоді та спорту Оксана Колодій.Багато нового і цікавого ми взяли до уваги. Всі нові ідеї будемо втілювати в життя, а співробітництво буде плідним та успішним!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь