Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

"Центр пробації "інформує!

Дата: 26.02.2021 14:34
Кількість переглядів: 315

В Бахмацькому районному секторі філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області з’явиться перший волонтер пробації

Одним з головних чинників, які можуть забезпечити виконання уповноваженими органами з питань пробації покладених на них завдань і функцій, є налагодження тісної співпраці з громадськими суспільствами, спільна робота у напрямку соціалізації правопорушників. З цією метою, законодавством передбачена можливість залучення до виконання функцій, покладених на пробацію, волонтерів пробації.

Волонтер пробації здійснює свою діяльність за такими напрямами: участь у проведенні соціально-виховної та індивідуально-профілактичної роботи із суб'єктами пробації, сприяння у працевлаштуванні суб'єктів пробації, залученні їх до навчання та соціально корисної діяльності, організація семінарів, тренінгів, лекцій, виховних та благодійних заходів за різними напрямами, надання консультацій правопорушникам та їх сім'ям тощо

26 лютого, начальником Бахмацького районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області Анною Горбач проведено робочу зустріч з майбутнім волонтером пробації, а саме з Оленою Галаган, яка в свою чергу виявила бажання бути волонтером пробації та відігравати таку на перший погляд непомітну, але досить важливу роль у житті суспільства, особливо в житті тих, хто вступив в конфлікт з законом. Олена переконана, що не все вимірюється грошима і впевнена в тому, що має власний потеціал до ведення волонтерської діяльності. Після бесіди з начальником пробації Олена остаточно прийняла рішення стати волонтером пробації та долучитися до команди людей, які дбають про безпеку в громаді.

Після зібрання всіх необхідних документів з Оленою найближчим часом буде підписаний з місцевим органом пробації договір про провадження волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією. Згідно з договором, вона буде долучатися до проведення соціально-виховної роботи з клієнтами пробації для запобігання вчинення ними нових адміністративних чи кримінальних правопорушень.

Запрошуємо до співпраці усіх бажаючих стати волонтером пробації для проведення соціально-виховної роботи із засудженими та реалізації різноманітних заходів, спрямованих на виправлення засуджених та запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень.

Волонтер

Будемо раді Вас бачити за адресою: Бахмацький РС філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області,16500, Чернігівська обл., м. Бахмач, ву.Шевченка,44, каб. № 4 Начальник Бахмацького РС Анна ГОРБАЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь