Дмитрівська громада

Чернігівська область, Ніжинський район

ЦЕНТР ПРОБАЦІЇ ІНФОРМУЄ

06 Лютого, 2023 р., 13:30
ПРОБАЦІЇ 8 РОКІВ. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ
22 Листопада, 2022 р., 11:55
ГРИГОРІЙ СКОВОРОДА - ВЕЛИКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ
28 Жовтня, 2022 р., 14:35
ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ
19 Серпня, 2022 р., 14:46
             РОБОЧА ЗУСТРІЧ МІЖ ПРЕДСТАВНИКАМИ              УПОВНОВАЖЕНОГО ОРГАНУ З ПИТАНЬ ПРОБАЦІЇ ТА
29 Жовтня, 2021 р., 15:16
Питання вирішення конфліктів мирним шляхом та пропаганда ненасильницької поведінки по відношенню до оточуючих на сьогодні є дуже актуальним та важливим у суспільстві, а особливо серед клієнтів пробації. У зв’язку з цим 28 вересня 2021 року в приміщенні Ніжинського РС №3 філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області психологом Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг», яка також являється волонтером Ніжинського РС №3, було проведено індивідуальні бесіди з клієнтами пробації на тему: «Профілактика конфлікту. Ненасильницька комунікація». Метою даного заходу було навчити осіб які перебувають на обліку Ніжинського РС №3 уникати конфлікту в житті, уміти спілкуватися, розвивати загальнолюдські чесноти, а також навчитися сприймати, аналізувати і знаходити шляхи виходу з проблемних ситуацій. Клієнти пробації були позитивно налаштовані. В ході бесіди було визначено поняття «конфлікт», стилі поведінки у конфліктній ситуації, наголошено про позитивні шляхи виходу з конфлікту. Учасники заходу вели дискусії та мали змогу інсценувати ситуацію і розв’язати конфлікт відповідно до вказаного способу. Проведене заняття мало позитивний результат оскільки клієнти пробації отримали знання щодо уникнення та подолання конфліктних ситуацій.
29 Жовтня, 2021 р., 13:32
БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДЛЯ КЛІЄНТІВ ПРОБАЦІЇ Підвищення правової обізнаності осіб, які перебувають на обліку в установах пробації, є важливим чинником запобігання випадків повторного скоєння злочинів та правопорушень. У зв’язку з цим, головним спеціалістом Відділу «Бахмацьке бюро правової допомоги» Валентиною Згонник було проведено консультування та інформування з правових питань для клієнтів пробації. Зустріч відбувалася в приміщенні Ніжинського РС №3 філії Державної установи “Центр пробації” в Чернігівській області. Під час зустрічі, суб’єктами пробації порушувалися різноманітні питання правового характеру. Особливо актуальними стали питання про порядок отримання паспорта громадянина України у разі його втрати та захист особистих прав та свобод людини-громадянина. Пані Валентина проінформувала присутніх куди потрібно звернутися, які документи при собі мати, пояснила всі етапи отримання правової допомоги та закликала звертатись до бюро для вирішення актуальних правових питань, пов’язаних з різними моментами життя. Присутнім повідомлено, що законодавство України гарантує всім рівний доступ до безоплатної правової допомоги, необхідної для забезпечення захисту їх прав в порядку встановленому Законом України «Про безоплатну правову допомогу». Також клієнтів пробації було ознайомлено із правовими наслідками, які чекають на них у разі скоєння повторних злочинів або адміністративних правопорушень. По закінченню заходу суб’єктам пробації були роздані друковані буклети роз’яснювального характеру. Риба Юлія, фахівець Ніжинського районного сектору №3 філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області
20 Травня, 2021 р., 16:38
         18.05.2021 року на базі Бахмацького районного сектору філії Державної установи “Центр пробації” в Чернігівській області відбулась зустріч психолога Бахмацької комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» з особами молодіжного віку, які перебувають на обліку в Бахмацькому районному секторі. З метою здійснення соціальної профілактики, Макаренко Інною Анатоліївною, яка також являється волонтером пробації, було проведено лекцію на тему: «Стрес та його вплив на організм. Стресостійкість». Також, з особами які знаходяться на обліку у центрі пробації, було проведено тестування на тему: «Самооцінка психологічної адаптивності»
30 Квітня, 2021 р., 10:01
На Бахмаччині з’явився перший волонтер пробації

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь